Ο πατέρας του Έξουμ είχε επεισόδιο με security της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
i

/printscreen

Ο πατέρας του Έξουμ είχε επεισόδιο με security της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:47 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 28.04.2023

Ο πατέρας του Ντάντε Έξουμ είχε μία μίνι λογομαχία με άνθρωπο από τη security της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες όσα διαδραματίστηκαν στο «WiZink Center» στο πλαίσιο της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν για το Game 2 των playoffs της Euroleague

Όλα ξεκίνησαν σχεδόν δύο λεπτά πριν το τέλος του ματς όταν ο Σέρχιο Γιουλ έκανε ένα αντιαθλητικό χτύπημα στον Κέβιν Πάντερ. Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν μέσα στο γήπεδο και πιάστηκαν στα χέρια. Ο Ντάντε Έξουμ προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να αποτρέψει τα χειρότερα και τότε ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε έκανε μία εγκληματική λαβή στον Αυστραλό γκαρντ, με αποτέλεσμα να σπάσει τα δόντια του, το δάχτυλο του ποδιού του και τον αντίχειρά του. 

Μεγάλος φόβος για το Game 3 στο Βελιγράδι - Σέρβοι έβαλαν ημερομηνία θανάτου τη 2α Μαΐου στον Γιαμπουσέλε (vids, gallery)
EUROLEAGUE

10:17 - 28.04.2023

Μεγάλος φόβος για το Game 3 στο Βελιγράδι - Σέρβοι έβαλαν ημερομηνία θανάτου τη 2α Μαΐου στον Γιαμπουσέλε (vids, gallery)

Οπαδοί της Παρτιζάν «πείραξαν» τη σελίδα του Γάλλου φόργουορντ, Γκερσόν Γιαμπουσέλε στη Wikipedia βάζοντας ημερομηνία θανάτου τις 2 Μαΐου, όπου θα γίνει το παιχνίδι στην «Σταρκ Αρίνα» του Βελιγραδίου.

Ο πατέρας του Ντάντε Έξουμ, Σεσίλ που βρισκόταν στο γήπεδο ανησυχούσε για την κατάσταση του γιου του και ήθελε να δει πως είναι. Μετά το τέλος του επεισοδιακού ματς θέλησε να δει τον γιο του αλλά οι άνθρωποι από τη security της Ρεάλ Μαδρίτης του απαγόρευσαν την είσοδο. Ο Σεσίλ Έξουμ είχε λεκτική διαμάχη μαζί τους ωστόσο τον έπεισαν να αποχωρήσει χωρίς να δοθεί έκταση στο εν λόγω επεισόδιο.

Στη συνέχεια ο Ντάντε Έξουμ αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες και οι φίλαθλοι της Παρτίζαν τον αποθέωσαν μαζί με τους υπόλοιπους στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου μετά τις τρομερές εμφανίσεις και τις δύο νίκες στη Μαδρίτη