Εκτός All-Star Game ο Κέβιν Ντουράντ, έρχονται αντικαταστάσεις
i

Κέβιν Ντουράντ, Μπρούκλιν / @ photo by Kirk Irwin / Getty Images / Ideal Images

Εκτός All-Star Game ο Κέβιν Ντουράντ, έρχονται αντικαταστάσεις

Γιώργος Γαβριλάκης 11:33 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 08.02.2023

Ο τραυματισμός του δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ. Ο Κέβιν Ντουράντ των Νετς, μετά τον Στέφεν Κάρι των Ουόριορς, είναι η δεύτερη απώλεια και ακολουθεί… τρίτη!

Τα δεδομένα στην περίπτωση του Κέβιν Ντουράντ είναι πολλά και διάφορα. Κατ’ αρχάς ανήκει ακόμα στους Μπρούκλιν Νετς, αλλά κανένας δεν είναι σε θέση να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το αν θα συνεχίσει να είναι και μετά την 9η Φεβρουαρίου (συγκεκριμένα το μεσημέρι της 10ης ώρα Ελλάδας). Τότε ολοκληρώνονται οι ανταλλαγές στο ΝΒΑ και υπάρχουν αρκετές φήμες που τον ακολουθούν. 

Οι Νετς τον θέλουν στο Μπρούκλιν, αλλά ακόμα κι αν τον κρατήσουν δεν θα τον έχουν στη διάθεσή τους μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη. Άρα, ο KD δεν θα είναι διαθέσιμος για το All-Star Game που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της 20ης του Φλεβάρη στο Σολτ Λέικ Σίτι. 

Η αίγλη, το κύρος και τα έξτρα χρήματα ενός All-Star (vids)
NBA

12:12 - 07.02.2023

Η αίγλη, το κύρος και τα έξτρα χρήματα ενός All-Star (vids)

Η επιλογή στο All-Star Game δεν είναι μόνο θέμα γοήτρου για έναν παίκτη του ΝΒΑ. Έχει μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη για όλους και για κάποιους έχει και άμεσα. Τέσσερις παίκτες της φετινής σεζόν είχαν προβλέψει να βάλουν… bonus στο συμβόλαιό τους.

Το όνομά του προστίθεται δίπλα στην απώλεια του (επίσης τραυματίας) Στέφεν Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το αν θα προλάβει και ο Ζάιον Ουίλιαμσον των Νιού Ορλίνς Πέλικανς. 

Ήδη έχει ξεκινήσει φημολογία για αντικαταστάσεις με επτά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι και τα πιο ισχυρά εξ αυτών είναι: Άντονι Ντέιβις (Λ.Α. Λέικερς), Τζέιμς Χάρντεν (Φιλαδέλφεια), Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι), ΝτιΑρόν Φοξ (Σακραμέντο) και Ντέβιν Μπούκερ (Φοίνιξ).