Σε… κατάθλιψη το Μιλάνο από τις ήττες και τον τραυματισμό του Κέβιν Πάνγκος
i

Ετόρε Μεσίνα / Ⓒ Intime

Σε… κατάθλιψη το Μιλάνο από τις ήττες και τον τραυματισμό του Κέβιν Πάνγκος

Sportal newsroom 14:26 - 25.11.2022 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 02.12.2022

Έξι αποτυχημένα διαδοχικά αποτελέσματα έχουν καταρρακώσει την ομάδα του Αρμάνι, με τον Ετόρε Μεσίνα να περιμένει και τα (άσχημα με τις πρώτες εκτιμήσεις) νέα από το ιατρικό επιτελείο για τον βασικό οργανωτή του.

Η ατμόσφαιρα στο Μιλάνο είναι επιβαρυμένη. Όχι μόνο γιατί στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας έχει κρύο και κυρίως φοβερή υγρασία, αλλά γιατί η ομάδα του Αρμάνι παραπαίει. 

Ο Ετόρε Μεσίνα και οι παίκτες του την Πέμπτη (24/11) ηττήθηκαν για έκτη διαδοχική φορά στην Ευρωλίγκα. Μετά το εντός έδρας στραπάτσο με 80-51 από την Αναντολού Εφές στην αρχή της εβδομάδας ο Ιταλός τεχνικός είχε ενημερώσει ότι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα «δεν αποκλείεται να παραιτηθώ». 

Τελικά, δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα, ηττήθηκαν και πάλι στο σπίτι τους, από την Φενέρμπαχτσε (82-72), ο Μεσίνα δεν παραιτήθηκε (προς το παρόν τουλάχιστον...) και μέσα στο χάος χτύπησε και ο Κέβιν Πάνγκος. Ακόμα, δεν υπάρχει ιατρική γνωμάτευση για τον 29χρονο Σλοβένο γεννημένο στον Καναδά, αλλά ο προπονητής του ενημέρωσε πως «φαίνεται ότι ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι σοβαρός». Παραδέχτηκε επίσης πως «η κατάσταση είναι ήδη δύσκολη στα αποδυτήρια και οι τραυματισμοί δεν βοηθάνε. 

Θυμίζουμε ότι το Μιλάνο παίζει εδώ και ένα μήνα χωρίς τον Σέιβον Σιλντς, ο οποίος θα επιστρέψει από Γενάρη (και βλέπουμε…), έχει προστεθεί βέβαια ο Τιμοτέ Λουαού-Καμπαρό, αλλά η απώλεια του Πάνγκος δεν αναπληρώνεται με τίποτα.