Εκτός για δύο μήνες ο Τζέι Κρόουντερ - Πρόβλημα για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Εκτός για δύο μήνες ο Τζέι Κρόουντερ - Πρόβλημα για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Γιώργος Γαβριλάκης 10:55 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 14.11.2023

Ο Τζέι Κρόουντερ θα χρειαστεί να χειρουργηθεί για να διορθωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό και ο δυναμικός φόργουορντ θα μείνει εκτός δράσης για οκτώ εβδομάδες. Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο καλούνται να βρουν έξτρα λύσεις για να... μπουν στο υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Ορλάντο Μάτζικ (την προηγούμενη αγωνιστική), ο Τζέι Κρόουντερ αισθάνθηκε έναν έντονο πόνο στον προσαγωγό. Είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι και επειδή ο πόνος ήταν σταθερός και αυξανόμενος, έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Τη μέρα δηλαδή, που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε την υπόθεση προσωπικά και επανατοποθέτησε τους Μιλγουόκι Μπακς στο ρόλο των νικητών, έπειτα από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα. 

Μόνο που τα Ελάφια πλέον, καλούνται να ανταπεξέλθουν στην απαιτητική σεζόν, χωρίς τον Κρόουντερ, ο οποίος τελικά θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες. Διότι, το πρόβλημα που απέκτησε διορθώνεται μόνο με επέμβαση και από τη στιγμή που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου μέχρι την επιστροφή του στη δράση θα έχει φθάσει ο Ιανουάριος. Μπορεί και ο Φλεβάρης. 

Ο 33χρονος φόργουορντ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Μπακς στα μέσα της περασμένης σεζόν και δεν ήταν αποδοτικός, το καλοκαίρι ο νέος κόουτς Έιντριαν Γκρίφιν αποφάσισε πως αξίζει μία θέση και ένα ρόλο στη νέα προσπάθεια. Στα εννέα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ο Κρόουντερ έχει προσφέρει λύσεις, όχι μόνο με τους 8,1 πόντους που έχει καταγράψει στη στατιστική του (μέσο όρο), αλλά και με την αμυντική του δουλειά. 

Οι Νάγκετς επέκτειναν το συμβόλαιο του κόουτς Μάικ Μαλόουν και τον κάνουν... πλούσιο
NBA

10:36 - 14.11.2023

Οι Νάγκετς επέκτειναν το συμβόλαιο του κόουτς Μάικ Μαλόουν και τον κάνουν... πλούσιο

Το ESPN αποκάλυψε πως ο Μάικ Μαλόουν υπέγραψε νέα σύμβαση συνεργασίας με τους Ντένβερ Νάγκετς και τα οικονομικά δεδομένα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά φημολογείται πως θα εισπράξει ένα ποσό κοντά σε αυτά που συμφώνησε ο Γκρεγκ Πόποβιτς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Δηλαδή 80 εκατομμύρια δολάρια για 5 χρόνια!

Από εδώ και πέρα και μέχρι να επιστρέψει στην δράση, ο νεαρός ΜαρΤζόν Μποτσάμπ αναμένεται να αναβαθμιστεί, το ίδιο και ο Πατ Κόνατον, ενώ δεν αποκλείεται και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο να πάρει σε κάποια παιχνίδια χρόνο συμμετοχής και χρήσιμες αμυντικές αρμοδιότητες για την ομάδα του.