Δεύτερη συνεχόμενη 35άρα από τον Αντετοκούνμπο - Τα highlights της μοναχικής του προσπάθειας στη νίκη των Μπακς (vids)

Δεύτερη συνεχόμενη 35άρα από τον Αντετοκούνμπο - Τα highlights της μοναχικής του προσπάθειας στη νίκη των Μπακς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:09 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:10 - 14.11.2023

Είδε τους συμπαίκτες του να αστοχούν με μεγάλη συχνότητα και πριν οι Σικάγο Μπουλς γίνουν απειλητική ανέλαβε δράση και τελικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με μία ακόμα καταπληκτική εμφάνιση (35 πόντοι, 11 ριμπάουντ) οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 118-109.

Έβαλε 35 πόντους και στους Μάτζικ, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν ηττηθεί στο Ορλάντο. Τώρα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε άλλους τόσους και παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του δεν του έδωσαν βοήθειες της προκοπής, αυτός βρήκε τον τρόπο να τους προστατεύσει και να οδηγήσει τα Ελάφια στη νίκη με 118-109

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν άστοχος, ο Κρις Μίντλετον έπαιξε λίγο, μόνο ο Μπόμπι Πόρτις ήταν αποτελεσματικός και ο Greek Freak, επειδή δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να δει την ομάδα του να χάνει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ανέλαβε δράση! 

Σε κάποιο σημείο, αφού πρώτα είδε πως οι συμπαίκτες του ήταν εκνευριστικά άστοχοι, σταμάτησε να πασάρει με μεγάλη συχνότητα. Γι' αυτό και τελικά είχε μόνο δύο ασίστ στη στατιστική του. Πήρε πάνω του τις προσπάθειες και την ευθύνη, με αποτέλεσμα οι 35 πόντοι του να έρθουν με 13 εύστοχες προσπάθειες στο σύνολο των 22 που επιχείρησε, ανάμεσά τους και ένα πανέμορφο (εκτός ισορροπίας τρίποντο στην εκπνοή της πρώτης περιόδου. 

Λιγότερο από ένα μήνα πριν κλείσει τα 29 του χρόνια (αυτό θα συμβεί στις 6 Δεκεμβρίου) ο Αντετοκούνμπο ακόμα προσπαθεί να δημιουργήσει ένα υπερπαραγωγικό δίδυμο με τον Λίλαρντ, αλλά υπάρχουν βραδιές που η συνεργασία δεν... λειτουργεί και προφανώς χρειάζονται χρόνο για να συντονιστούν οι δυο τους. 

Γι' αυτό και πρέπει να αναλάβει προσωπικά πολλές φορές την προστασία των Μπακς. Αυτό έκανε τώρα, με την δεύτερη συνεχόμενη 35άρα του και λίγες μέρες μετά τους 54 πόντους που έβαλε στην ήττα από τους Πέισερς

Τρίτη σερί νίκη για τους Κινγκς στην επιστροφή του Φοξ και με τον Βεζένκοφ «διψήφιο» (vids)
NBA

07:47 - 14.11.2023

Τρίτη σερί νίκη για τους Κινγκς στην επιστροφή του Φοξ και με τον Βεζένκοφ «διψήφιο» (vids)

Με 11 πόντους σε 17 λεπτά συμμετοχής ο Σάσα Βεζένκοφ ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή του στην επίθεση επί αμερικάνικου εδάφους και βοήθησε την ομάδα του σε μία βραδιά που ως σύνολο οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν πολλές... αιχμές, πληθώρα επιλογών και νίκησαν με πολύ μεγαλύτερη άνεση τους Κλίβελαντ Καβαλίερς απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ: 132-120. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία των Καλιφορνέζων που πλέον έχουν πέντε νίκες σε εννέα ματς.

Το Μιλγουόκι συμπλήρωσε 10 παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν και από αυτά έχουν προκύψει έξι νίκες και συνολικά ο Ελληνονιγηριανός σούπερ σταρ έχει 28,9 πόντους, 9,4 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ και... ανεβαίνει.