Ένας Γιάννης δεν αρκούσε για τους Μπακς, που γνώρισαν «βαριά» ήττα στο Ορλάντο

Ένας Γιάννης δεν αρκούσε για τους Μπακς, που γνώρισαν «βαριά» ήττα στο Ορλάντο

Χρήστος Τσάλτας 07:22 - 12.11.2023

Οι Ορλάντο Μάτζικ μετέτρεψαν σε περίπατο την αναμέτρηση κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, παρά την 35άρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο (112-97), οδηγώντας τα «ελάφια» στην τέταρτη ήττα τους στη σεζόν.

Σε περίπατο μετέτρεψαν την αναμέτρηση κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς οι Ορλάντο Μάτζικ. Η ομάδα της Φλόριντα τη φετινή σεζόν κάνει σημαντικά βήματα προς τα εμπρός και το επιβεβαίωσε σε ακόμα ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου.

Οι παίκτες του Τζαμάλ Μόσλεϊ πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα, δεν άφησαν τους Μπακς να πλησιάσουν και στο τέλος έφτασαν στη νίκη, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 5-4, «πιάνοντας» στην κατάταξη της Ανατολής τους πρωταθλητές του 2021.

Οι Μπακς από την πλευρά τους παρατάχθηκαν στην αναμέτρηση χωρίς τον Ντάμιαν Λίλαρντ, με τον Κάμερον Πέιν να προσπαθεί να μπει στα... παπούτσια του Dame χωρίς όμως αποτέλεσμα, για την ομάδα του Άντριαν Γκρίφιν, που δεν μπορούσε να ανακόψει την ανεβασμένη πορεία των νεανικών και φιλόδοξων Μάτζικ. Έτσι, οι Μπακς γνώρισαν δεύτερη διαδοχική ήττα, δείχνοντας πως έχουν ακόμα πολλή δουλειά μπροστά τους για να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουν.

Όλα αυτά παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak ήταν μια... ομάδα μόνος του με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 τάπες, μετρώντας και 15/22 σουτ σε 37 λεπτά στο παρκέ. Ο παίκτης που ακολούθησε επιθετικά ήταν ο Κάμερον Πέιν με 14 πόντους, ενώ 13 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε ο Μπόμπι Πόρτις. Στην αναμέτρηση πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που σε 9 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα μέτρησε 2 ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος.

Για τους νικητές, ο Πάολο Μπανκέρο έκανε τα... πάντα με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Φραντς Βάγκνερ να ακολουθεί με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ 20 πόντους και 5/11 σουτ είχε ο Τζέιλεν Σαγκς, με τους Μάτζικ να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα στις λεπτομέρειες κόντρα στους Ατλάντα Χοκς, στο Νιου Μέξικο.