Εύστοχος όπως κι αν σουτάρει! Δείτε τον ο Γιόκιτς να βάζει τρίποντα και με το δεξί και με το αριστερό χέρι (vid)

Εύστοχος όπως κι αν σουτάρει! Δείτε τον ο Γιόκιτς να βάζει τρίποντα και με το δεξί και με το αριστερό χέρι (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:30 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 13.11.2023

Ο Νίκολα Γιόκιτς στην προθέρμανσή του πριν το παιχνίδι των Νάγκετς στο Χιούστον ξεκίνησε να κάνει το καθιερωμένο πρώτο ζέσταμά του με μερικά τρίποντα. Κι όταν άρχισε να ευστοχεί σε διαδοχικές προσπάθειες, άλλαξε χέρι και συνέχισε με το αριστερό, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο και απαράλλακτο.

Το μεγαλύτερο μέρος του ταλέντου του έχει αποκαλυφθεί στα μάτια όλων. Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι δύο φορές MVP της κανονικής διάρκειας και το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών και ως εκ τούτου ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς. Παρόλα αυτά όμως, ο Σέρβος κρατάει κρυφά... τραπουλόχαρτα. Άλλωστε, δεν τον φωνάζουν τυχαία Joker! 

Λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρησης της ομάδας του με τους Ρόκετς στο Χιούστον, εκεί που οι Σβόλοι ηττήθηκαν παρά την νέα... ιστορική εμφάνιση του Γιόκιτς, μπήκε στο γήπεδο για τα πρώτα σουτ στο πλαίσιο της προθέρμανσής του. Μέχρι εκεί όλα κυλούσαν φυσιολογικά. Ο 29χρονος σέντερ ξεκίνησε να σουτάρει τρίποντα από τη γωνία και ήταν εύστοχος σε όλα. 

Μόνο που κάποια στιγμή ανάμεσα στα σουτ με το δεξί του χέρι, το... καλό του δηλαδή, αποφάσισε να αλλάξει συνήθεια και πλευρά. Και να σουτάρει με το αριστερό. Η τεχνική του παρέμεινε ίδια και απαράλλακτη, όπως όμοια ήταν η τροχιά, όμοια και η κατάληξη! 

Το βίντεο που «καίει» τον Σεθ Κάρι των Μάβερικς - Έπινε αλκοόλ και κάπνιζε κάνναβη στο αμάξι του (vid)
NBA

11:52 - 13.11.2023

Το βίντεο που «καίει» τον Σεθ Κάρι των Μάβερικς - Έπινε αλκοόλ και κάπνιζε κάνναβη στο αμάξι του (vid)

Ένα βίντεο με τον μικρό αδελφό του Στέφεν Κάρι, Σεθ, να καπνίζει (κάτι που μύριζε έντονα) και να πίνει ποτά στο αμάξι του έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι Ντάλας Μάβερικς εκνευρίστηκαν μαζί του! Μάλιστα σκέφτονται να πάρουν δραστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον του 33χρονου γκαρντ στην ομάδα του Τέξας.

Ο Νίκολα Γιόκιτς ευστοχεί από κάθε γωνιά του παρκέ, με πολλούς πιθανούς και απίθανους τρόπους, απλούς και σύνθετους, ενώ τώρα... αποκάλυψε πως μπορεί να το κάνει είτε με το δεξί χέρι, είτε με το αριστερό. Δεν έχει τέτοιου είδους κολλήματα!