Το βίντεο που «καίει» τον Σεθ Κάρι των Μάβερικς - Έπινε αλκοόλ και κάπνιζε κάνναβη στο αμάξι του (vid)
i

printscreen

Το βίντεο που «καίει» τον Σεθ Κάρι των Μάβερικς - Έπινε αλκοόλ και κάπνιζε κάνναβη στο αμάξι του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:52 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 13.11.2023

Ένα βίντεο με τον μικρό αδελφό του Στέφεν Κάρι, Σεθ, να καπνίζει (κάτι που μύριζε έντονα) και να πίνει ποτά στο αμάξι του έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι Ντάλας Μάβερικς εκνευρίστηκαν μαζί του! Μάλιστα σκέφτονται να πάρουν δραστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον του 33χρονου γκαρντ στην ομάδα του Τέξας.

Ο Στέφεν Κάρι είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους, πέραν του ότι θεωρείται από τους πάντες ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων στην ιστορία του ΝΒΑ. Για τον μικρότερο -κατά δύο χρόνια- αδελφό του, Σεθ, η πορεία του προς την καταξίωση στο κορυφαίο πρωτάθλημα ήταν δύσκολη, παρόλα αυτά έχει συμπληρώσει ήδη δέκα χρόνια στον «μαγικό πλανήτη». 

Από το καλοκαίρι του 2023, ο 33χρονος γκαρντ ανήκει στους Ντάλας Μάβερικς, αλλά αγωνιστικά έχει περάσει απαρατήρητος. Σε επτά συμμετοχές έχει μόλις 2 πόντους μέσο όρο. Μόνο που τώρα, όχι για τον... σωστό λόγο, βρέθηκε στο επίκεντρο! 

Ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έδειχνε τον Σεθ Κάρι να πίνει αλκοόλ και να καπνίζει κάνναβη, ενώ βρισκόταν μέσα στο αμάξι του, εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον αθλητή και μάλιστα θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα υπάρξουν κυρώσεις. Μάλιστα, οι Καουμπόηδες σκέφτονται ακόμα και να τον αποδεσμεύσουν άμεσα. 

Στο σύνολο των πολιτειών των ΗΠΑ η φαρμακευτική χρήση κάνναβης είναι νόμιμη, ενώ στις 24 από τις 52 πολιτείες είναι νόμιμη και η ψυχαγωγική της χρήση. Ακόμα και στο... υπερσυντηρητικό Τέξας δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα αν κάποιος καπνίζει κάνναβη, μόνο που οι Μάβερικς οφείλουν να «απαντήσουν» για συγκεκριμένους λόγους και όχι να απολογηθούν για το χούι του αθλητή τους, που μάλιστα είναι αρκετά διαδεδομένο στους κύκλους -ακόμα και στα αποδυτήρια- του ΝΒΑ. 

Το μπουγέλο του Μπέβερλι στον Μάξεϊ που θύμισε... Άιβερσον (vid)
NBA

10:00 - 13.11.2023

Το μπουγέλο του Μπέβερλι στον Μάξεϊ που θύμισε... Άιβερσον (vid)

Η Φιλαδέλφεια δείχνει την αγάπη της στον Ταϊρίς Μάξεϊ, ο οποίος έβαλε 50 πόντους στους Πέισερς και οδήγησε τους Σίξερς στην όγδοη διαδοχική τους νίκη. Ο Τζοέλ Εμπίντ είναι περήφανος για τον 23χρονος και ο Πάτρικ Μπέβερλι πάνω στον ενθουσιασμό του τον έκανε... μούσκεμα!

Το θέμα είναι ότι ο Κάρι, εκτός του ότι κάπνιζε, έπινε κιόλας. Ενώ το γεγονός ότι ήταν στο αυτοκίνητο (εν στάση) και πιθανότατα θα οδηγούσε στη συνέχεια υπό την επήρεια αλκοόλ, δημιουργεί εκνευρισμό στον οργανισμό λόγω της εικόνας που εξάγεται από αυτή τη συμπεριφορά του παίκτη. 

Tags: