«Έλα ρε ντουντούκα»: Η κυρία ΜακΚίσικ δίνει τον ρυθμό στην εξέδρα (vid)
i

Instagram / Berilmckissic

«Έλα ρε ντουντούκα»: Η κυρία ΜακΚίσικ δίνει τον ρυθμό στην εξέδρα (vid)

Sportal newsroom 22:31 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 20.02.2023

Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ είναι πάντα δίπλα στην ομάδα του Ολυμπιακού και στο Ηράκλειο της Κρήτης λίγο έλειψε να την δούμε σε ρόλο... οργανωτή της κερκίδας!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης εκεί όπου επικράτησε στον τελικό του θεσμού του Περιστερίου με σκορ 85-57.

Μπορεί στις κερκίδες να μην υπήρχαν σε όλο το τετραήμερο οργανωμένοι οπαδοί, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το κοινό τους στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου του Ηρακλείου. 

Ανάμεσά τους ήταν και η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ. Η πανέμορφη γυναίκα του Αμερικάνου δε χάνει παιχνίδι της ομάδας και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του άντρα της, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές του. 

Το ίδιο έκανε και στον τελικό του Final 8 η Μπέριλ δεν θα μπορούσε να λείψει. Βρέθηκε μαζί με συζύγους άλλων καλαθοσφαιριστών στις κερκίδες και η κάμερα την συνέλαβε να δίνει παλμό στις κερκίδες. Η κυρία ΜακΚίσικ κρατούσε ένα κασκόλ της ομάδας και τραγουδούσε συνθήματα υπέρ της ομάδας του Πειραιά. 

Η ίδια, ανέβασε στο twitter ένα βίντεο που την τράβηξε κάποιος που βρισκόταν στα «Δύο Αοράκια». «Σε λίγο με ντουντούκα να οργανώνει» γράφει ο φίλος που έκανε το tweet, με την κυρία ΜακΚίσικ να αναπαράγει το βίντεο και να ποστάρει «Έλα ρε ντουντούκα».

Δείτε το βίντεο: