Αυτό είναι το σύστημα διεξαγωγής του Final 4 ανόδου της Elite League

Elite League

i

© Intime

Αυτό είναι το σύστημα διεξαγωγής του Final 4 ανόδου της Elite League

Χρήστος Τσάλτας 20:24 - 27.04.2024

Η αγωνία κορυφώνεται στην Elite League για τις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο, με το Sportal να παρουσιάζει το ύστημα διεξαγωγής και τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια.

Στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της μπαίνει η Elite League. Αυτό γιατί τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για δύο εισιτήρια ανόδου στην Stoiximan Basket League της σεζόν 2023-24.

Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο είναι ο Πανιώνιος, ο Μίλων, ο Ερμής Σχηματαρίου και ο Ηρακλής, με τις τέσσερις ομάδες να μπαίνουν για πρώτη φορά στη διαδικασία.

Τα παιχνίδια που θα οριστούν θα είναι τα ακόλουθα:

Πανιώνιος - Μίλων

Ηρακλής - Ερμής Σχηματαρίου

Τι προκύπτει από αυτά τα δύο παιχνίδια; Ο νικητής του ζευγαριού Πανιώνιος - Μίλων θα πάρει την απευθείας άνοδο στην Stoiximan Basket League, την ώρα που ο ηττηημένος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευαριού ανάμεσα σε Ηρακλή και Ερμή Σχηματαρίου.

Η νικήτρια ομάδα αυτού του ζευγαριού θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου.

Όσον αφορά την τοποθεσία του Final 4, αυτή θα είναι η Καρδίτσα, λόγω της παρουσίας ομάδας της Θεσσαλονίκης (Ηρακλής) στο καρέ των ομάδων που θα παλέψουν για την άνοδο. Η αρχική σκέψη ήταν το Final 4 να διεξαχθεί στο κλειστό των Λιοσίων, αλλά έπειτα από την πρόκριση του Ηρακλή «κλείδωσε» η Καρδίτσα.

Ολοκλήρωσε την επική ανατροπή και έκλεισε θέση για το Final 4 ανόδου ο Ηρακλής
Α2 ΑΝΔΡΩΝ

18:01 - 27.04.2024

Ολοκλήρωσε την επική ανατροπή και έκλεισε θέση για το Final 4 ανόδου ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Μεγαρίδα, είχε την ώθηση του κόσμου του και χωρίς να κοιτάξει πίσω έφτασε στη νίκη (72-63), που τον έστειλε στο Final 4 ανόδου, μαζί με Πανιώνιο, Μίλωνα και Ερμή Σχηματαρίου. Προς τα πού οδεύει το ραντεβού για την άνοδο στην Stoiximan Basket League.