Η ημερομηνία και η ώρα του «τελικού» με τη Νέα Ζηλανδία

Θανάσης Αντετοκούνμπο

i

© FIBA

Η ημερομηνία και η ώρα του «τελικού» με τη Νέα Ζηλανδία

Χρήστος Τσάλτας 17:48 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 30.08.2023

Η Εθνική μας αφήνει πίσω το ματς με τις ΗΠΑ και πλέον στρέφει το βλέμμα της στον τελικό πρόκρισης απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, ματς στο οποίο ο νικητής θα πάρει την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κόντρα στις ΗΠΑ η Εθνική μας έβγαλε απλά την υποχρέωση, καθώς τώρα σειρά παίρνει το μεγάλο ματς απέναντι στη Νέα Ζηλανδία. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 109-81 από την Team USA, όμως λίγη σημασία έχει αυτό, καθώς το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ζηλανδία είναι αυτό που θα κρίνει τα πάντα. 

Μετά τη νίκη των Νεοζηλανδών στην παράταση απέναντι στην Ιορδανία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και η ομάδα από την Ωκεανία βρίσκονται στο 1-1, με το μεταξύ τους ματς να είναι αυτό που θα βγάλει τη χώρα που θα ακολουθήσει τις ΗΠΑ στην επόμενη φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Το μεγάλο ματς, ο τελικός πρόκρισης, θα διεξαχθεί την Τετάρτη (30/8), στις 15:40 το πρωί, πράγμα που σημαίνει ότι η Εθνική μας θα ξέρει το αν θα προκριθεί στην φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.