«Τελικός» για την Εθνική το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία

«Τελικός» για την Εθνική το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία

Χρήστος Τσάλτας 17:34 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 30.08.2023

Η Εθνική γνώρισε την ήττα από την Team USA, για την δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης και πλέον η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, απέναντι στη Νέα Ζηλανδία είναι... τελικός για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αποστολή στη Μανίλα

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας η Εθνική δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Γνώρισε την ήττα από την Team USA, η οποία ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν απειλήθηκε από τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη και έφτασε στη νίκη.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Αμερικανοί κλείδωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση και την 3η αγωνιστική κόντρα στην Ιορδανία ο στόχος τους είναι το 3Χ3 στη φάση των ομίλων.

Την ιδια ώρα η Εθνική έχει μπροστά της έναν «τελικό». Αυτόν κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, την ερχόμενη Τετάρτη (30/08). Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (1-1) και η ομάδα που θα πάρει τη νίκη στο παιχνίδι αυτό θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά, όπου ήδη περιμένουν η Λιθουανία και το Μαυροβούνιο.

Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί στη Mall of Asia Arena, στις 15.40 ώρα Ελλάδας. Μερικές ώρες νωρίτερα, στις 11.45 ώρα Ελλάδας, οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν την Ιορδανία, για την 3η αγωνιστική του ομίλου.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.