Εμετικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ στη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη

Γιάννης Ιωαννίδης

i

© Intime

Εμετικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ στη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη

Sportal newsroom 23:26 - 07.10.2023

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Προμηθέα, με τους οπαδούς της ομάδας να «αμαυρώνουν» τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη με ένα απαράδεκτο σύνθημα.

ΠΑΟΚ και Προμηθέας διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην πρεμιέρα της Basket League, στο PAOK Sports Arena, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Πάτρας κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 95-80. Ωστόσο με το πέρας του αγώνα δεν έλειψαν τα απρόοπτα, που... αμαύρωσαν το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, μια μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ τραγούδησε ένα σύνθημα που έφερε απογοήτευση σε όσους το άκουσαν, καθώς «αμαύρωνε» τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή. Επί χρόνια ο «Ξανθός» έδωσε μεγάλες μάχες με τον ΠΑΟΚ, ως αντίπαλος του «δικεφάλου του Βορρά», με μια μερίδα οπαδών να προχωράει σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια, προς απογοήτευση του κόσμου που παρακολουθούσε την αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης διετέλεσε επί χρόνια προπονητής σε Άρη, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, αλλά και στην Εθνική Ελλάδας, με τον θάνατό του να δημιουργεί ένα τεράστιο κενό στο ελληνικό μπάσκετ.

Tags: