Ένταση με Πουλιανίτη και Χρόβατ στο Περιστέρι Ντιζόν (vid)
i

printscreen

Ένταση με Πουλιανίτη και Χρόβατ στο Περιστέρι Ντιζόν (vid)

23:37 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 03.01.2023

Οι δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια σε μια φάση που συγκρούστηκαν μεταξύ τους, όμως τελικά δε συνέβη το μοιραίο.

Το Περιστέρι έφτασε κοντά στο να κάνει το break στην έδρα της Ντιζόν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play ins του BCL όμως τελικά ο ΜακΝτάφι έσωσε την παρτίδα για την ομάδα της Γαλλίας και της έδωσε προβάδισμα στη σειρά με 1-0.

Ο αγώνας είχε πολύ πάθος από τους παίκτες των δύο αντιπάλων αφού αμφότερες οι ομάδες θέλουν να περάσουν στη φάση των «16» του basketball champions league και σε τέτοια παιχνίδια αρκεί μια στιγμή έντασης για να ξεφύγει το πράγμα.

Έτσι συνέβη και στην αναμέτρηση της Τρίτης 3/1, όταν ο Πουλιανίτης και ο Χρόβατς αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και τελικά παραλίγο να πιαστούν και στα χέρια. 

Ο παίκτης της Ντιζόν έπεσε πάνω στον Αγραβάνη και έπειτα οι δυό τους βρέθηκαν στο παρκέ, με αποτέλεσμα να ζητήσουν εξηγήσεις ο ένα από τον άλλον. Τα αίματα άναψαν όμως όταν στη μέση μπήκε ο Πουλιανίτης, όμως τελικά με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων οι παίκτες χαλάρωσαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε.