Ο Ταβάρες παίζει στο Game 3 της Ρεάλ με την Παρτίζαν!

Έντι Ταβάρες

i

Euroleague

Ο Ταβάρες παίζει στο Game 3 της Ρεάλ με την Παρτίζαν!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:10 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 01.05.2023

Ο Έντι Ταβάρες σφίγγει τα δόντια και θα παίξει κανονικά στο τρίτο παιχνίδι της σειράς της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Παρτίζαν, με τη δράση να μετακομίζει πλέον στο Βελιγράδι!

Ο Έντι Ταβάρες θα παίξει στο Game 3 της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν!

Ο γίγαντας της Βασίλισσας νιώθει καλύτερα και... σφίγγει τα δόντια για να αγωνιστεί στο «do or die» παιχνίδι της ομάδας του στο Βελιγράδι (2/5, 21:30), στο οποίο μια ήττα θα σημαίνει και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της Euroleague.

Ο Ντάντε Έξουμ της Παρτίζαν προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ρεάλ
EUROLEAGUE

15:16 - 01.05.2023

Ο Ντάντε Έξουμ της Παρτίζαν προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ρεάλ

Οι τραυματισμοί του από την... επίθεση του Γιαμπουσέλε προκλήθηκαν σε αρκετά μέρη του σώματός του, αλλά κανένας δεν ήταν σοβαρός. Ο Ντάντε Έξουμ πλέον συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της Παρτίζαν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα τον έχει στη διάθεσή του για το Game 3 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Έντι Ταβάρες τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρώτο ματς της σειράς με την Παρτίζαν και έμεινα σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο εκτός, ενώ απουσίασε σε ολόκληρο στο Game 2.

Δίχως τον Ταβάρες η Ρεάλ γνώρισε δύο ήττες (2-0 η Παρτίζαν) στη σειρά και πλέον ετοιμάζεται για ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, καθώς η... σκούπα είναι τρομακτικά κοντά στην ισπανική ομάδα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Τσους Ματέο, ο οποίος τόνισε πως ο Ταβάρες νιώθει καλύτερα και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αγωνιστεί χωρίς προβλήματα στο πολύ κρίσιμο Game 3 της σειράς με την Παρτίζαν.