Έπιασαν δουλειά ξανά στον ΠΑΟΚ με το μυαλό στα play offs
i

©InTime

Έπιασαν δουλειά ξανά στον ΠΑΟΚ με το μυαλό στα play offs

Sportal newsroom 22:10 - 17.04.2023

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και σκέφτονται ήδη τις αναμετρλήσεις των playoffs με τον Προμηθέα

Πάτησαν παρκέ ξανά οι παίκτες του ΠΑΟΚ και μπήκαν σε ρυθμό playoffs, καθώς πλησιάζουν οι αναμετρήσεις με τον Προμηθέα. Ο «δικέφαλος» υποδέχεται την Κυριακή (23/4, 16:00) τους Πατρινούς στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης των playoffs της Basket League και ο Φώτης Τακιανός θέλει οι παίκτες του να είναι πανέτοιμοι.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (17/4) στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική, είχε στο επίκεντρο το παιχνίδι με τον Προμηθέα. Με αυτό τον τρόπο ο Τακιανός ήθελε να βάλει τους παίκτες του απευθείας στο πνεύμα των ημερών.

Μάλιστα, η προπόνηση της Δευτέρας (17/4) ήταν ιδιαίτερη καθώς τόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος, όσο και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης, αλλά και ο μεγάλος χορηγός Αντώνης Τσαλόπουλος, αντάλλαξαν ευχές με όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος. 

Παράλληλα, όλα τα μέλη της ομάδας ευχήθηκαν και στον κόουτς Τακιανό, για τα γενέθλιά του, καθώς σήμερα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μαζί μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δοθεί στους παίκτες για τις ημέρες του Πάσχα.