ΑΕΚ: Ο Καντζούρης προσπαθεί να κρατήσει ανεπηρέαστους τους παίκτες από το κλίμα που δημιουργήθηκε στα Ιεροσόλυμα
i

© Intime

ΑΕΚ: Ο Καντζούρης προσπαθεί να κρατήσει ανεπηρέαστους τους παίκτες από το κλίμα που δημιουργήθηκε στα Ιεροσόλυμα

Sportal newsroom 19:58 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 18.04.2023

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Καντζούρης ετοιμάζει τους παίκτες του για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του τρίτου αγώνα που είναι «τελικός» με την Χάποελ στα Ιεροσόλυμα

Σε ρυθμούς Χάποελ Ιερουσαλήμ προετοιμάζεται η ΑΕΚ, καθώς πλησιάζει η ημέρα του μεγάλου «τελικού» που οδηγεί στο Final-4 του Basketball Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δουλέψει σκληρά τις τελευταίες ημέρες προσπαθώντας να μείνουν ανεπηρέαστοι από τους εξωγενείς παράγοντες και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί θέλοντας να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης που τους αναλογούν.

Ο Ηλίας Καντζούρης και οι παίκτες του ξέρουν πως το βράδυ της Τετάρτης (19/4) τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στην Pais Arena, ειδικά μετά το επεισοδιακό δεύτερο παιχνίδι της σειράς στα Άνω Λιόσια.

Η έμφαση στην άμυνα και τον έλεγχο του ρυθμού είναι δυο στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» έχει μιλήσει πολύ με τους παίκτες του προκειμένου να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν έχει στη διάθεση του τον Γιάνις Στρέλνιεκς και τον Κώστα Γόντικα, που είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται και θεωρεί την καλή ψυχολογία και τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας των παικτών του καθοριστικό παράγοντα για την έκβαση του παιχνιδιού στα Ιεροσόλυμα.