Με Αντετοκούνμπο οι Μπακς στο Game 2 με τους Χιτ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Με Αντετοκούνμπο οι Μπακς στο Game 2 με τους Χιτ!

Sportal newsroom 18:38 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 17.04.2023

«Καθαρή» ήταν η ακτινογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μέση και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο δεύτερο παιχνίδι με τους Χιτς

Μετά την αρχική ανησυχία στις τάξεις των Μιλγουόκι Μπακς για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μέση στον πρώτο αγώνα των playoffs με τους Μαϊάμι Χιτ, επήλθε εφησυχασμός.

Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος Shams Charania, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, η οποία έδειξε ότι ήταν «καθαρή» και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Οι αρχικοί φόβοι για σοβαρή ζημιά δεν επιβεβαιώθηκαν και αυτό το γεγονός χαροποίησε τους ανθρώπους της ομάδας, που μπορούν να τον υπολογίζουν άμεσα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των Μπακς, ώστε να φανεί εάν θα αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι έκαναν το break, κερδίζοντας (130-117), μέσα στο Μιλγουόκι.

Τα «ελάφια» λοιπόν, με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει πλέον βάσιμες ελπίδες να αγωνιστεί κανονικά θα προσπαθήσουν να φέρουν την σειρά των playoffs στα ίσια κόντρα στους Χιτ.