Παναθηναϊκός: Επιστροφή Λι ενόψει playoffs - Ουόλτερς ή Ουίλιαμς εκτός εξάδας ξένων

Νέιτ Ουόλτερς, Ντέρικ Ουίλιαμς και Ντουέιν Μπέικον

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Λι ενόψει playoffs - Ουόλτερς ή Ουίλιαμς εκτός εξάδας ξένων

Ηλίας Λαλιώτης 20:29 - 17.04.2023

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει των αναμετρήσεων με τον Κολοσσό για τα playoffs, με τον Χρήστο Σερέλη να «κόβει» έναν ξένο μέχρι την Τετάρτη (19/4).

Με μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (17/4) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τις αναμετρήσεις με τον Κολοσσό Ρόδου στα playoffs της Basket League. 

Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Πάρις Λι, λύνοντας τα χέρια του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος ωστόσο έχει μια πολύ δύσκολη απόφαση να πάρει μέσα στο επόμενο διήμερο.

Κάθε ομάδα πρέπει να δηλώσει πριν από την έναρξη των playoffs την εξάδα των ξένων με την οποία θα αγωνιστεί σε όλη τη διαδικασία, χωρίς να έχει δικαίωμα κάποιας αλλαγής. Κάποιος από τους Ουόλτερς, Ουίλιαμς, Πονίτκα, Γκριγκόνις, Μπέικον, Γκουντάιτις και Λι πρέπει να «κοπεί». 

Το Sportal είχε αποκαλύψει πριν αρκετές ημέρες πως το δίλημμα του Σερέλη δεν είναι ανάμεσα στον Ουόλτερς και τον Πονίτκα (από τη στιγμή που θα ήταν όλοι ιατρικά έτοιμοι), αλλά ανάμεσα στον Αμερικανό γκαρντ και τον Ντέρικ Ουίλιαμς. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει και μάλιστα τις τελευταίες μέρες δείχνει να έχει «καλύψει το χαμένο έδαφος» η πιθανότητα να μείνει εκτός εξάδας ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ο Ουόλτερς εξακολουθεί να είναι η πιο λογική κίνηση και να εμπεριέχει ρίσκο να τον έχεις στην εξάδα των ξένων, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που βγάζει σε συνεχόμενους αγώνες. Αλλά είναι και ο παίκτης που μπορεί να κάνει πιο δημιουργικό το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και να του δώσει λύσεις εκεί που πονάει, ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το «ηλεκτροσόκ» του Γιαννακόπουλου και το ρίσκο που ίσως να αξίζει

Το «ηλεκτροσόκ» του Γιαννακόπουλου και το ρίσκο που ίσως να αξίζει

Ο Ηλίας Λαλιώτης γράφει για τη δυναμική παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό και αναρωτιέται αν η επιλογή του Νέιτ Ουόλτερς στην τελική εξάδα των ξένων μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στα play offs.

Όποια και να είναι η απόφαση εν τέλει, θα έχει γίνει γνωστή ένα 24ωρο πριν από την έναρξη των playoffs, η οποία έχει οριστεί για την Πέμπτη (20/4) με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη.