O Δημήτρης Γιαννακόπουλος «κάρφωσε» το δίδυμο Καμπάτσο-Βιλντόζα

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος «κάρφωσε» το δίδυμο Καμπάτσο-Βιλντόζα

Sportal newsroom 22:28 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 13.04.2023

Η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε live μετάδοση στο instagram που «μεταφράστηκε» από τον κόσμο στα social media ως πιθανότητα απόκτησης των Φακούντο Καμπάτσο και Λούκα Βιλντόζα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την Παρασκευή (14/4, 21:30) τις υποχρεώσεις του στη EuroLeague και εν συνεχεία στρέφεται στα playoffs της Basket League. Είναι δεδομένο, ωστόσο, πως ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, με πρωταρχικό την εξεύρεση elite προπονητή.

Παράλληλα, όπως έχει κάνει αρκετές φορές γνωστό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω των social media θα γίνουν κινήσεις για παίκτες πρώτης ταχύτητας για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Γιαννακόπουλος: «Ο Σλούκας θα πάει στην Παρτίζαν, δεν θέλει να βλέπει τον Μπαρτζώκα ούτε... ζωγραφιστό»
ΜΠΑΣΚΕΤ

15:05 - 13.04.2023

Γιαννακόπουλος: «Ο Σλούκας θα πάει στην Παρτίζαν, δεν θέλει να βλέπει τον Μπαρτζώκα ούτε... ζωγραφιστό»

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εμφανίστηκε σε live στο Instagram και απάντησε σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας του. Όταν τον παρότρυναν να κινηθεί για την απόκτηση του Σλούκα αυτός είπε πως «δεν θέλει να βλέπει τον Μπαρτζώκα ούτε ζωγραφιστό» και θεωρεί πως «θα πάει στην Παρτίζαν.

Εδώ και καιρό επίσης έχει δημοσιοποιηθεί το ενδιαφέρον για τον Λούκα Βιλντόζα, με διάφορα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο και για συμφωνία, την οποία διέψευσε ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, μια κίνηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ σε live μετάδοσή του στο Instagram το μεσημέρι της Πέμπτης (13/4) έκανε πολλούς να θεωρούν πως οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν να τον φέρουν από τον Ερυθρό Αστέρα, «πακέτο» με το συμπατριώτη του Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είπε κάτι σχετικό, ωστόσο για λίγα δευτερόλεπτα «καρφίτσωσε» ένα σχόλιο που του ζητούσε τις μεταγραφές των δύο Αργεντινών, δίνοντας τροφή στα σχετικά σενάρια.