Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Λι, τέλος η σεζόν για Τόμας, στο Βελιγράδι ο Μαντζούκας

Ο Πάρις Λι

i

©Intime

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Λι, τέλος η σεζόν για Τόμας, στο Βελιγράδι ο Μαντζούκας

Ηλίας Λαλιώτης 14:27 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 13.04.2023

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό, που ταξιδεύει στο Βελιγράδι για το ματς της 34ης αγωνιστικής της Euroleague με την Παρτιζάν (14/4, 21:30) χωρίς τους Πάρις Λι και Ματ Τόμας.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί το απόγευμα της Πέμπτης (13/4) για το Βελιγράδι, όπου την Παρασκευή (14/4, 21:30) θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Χρήστος Σερέλης έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα της τελευταίας στιγμής, καθώς με την αποστολή δεν θα ταξιδέψουν οι Πάρις Λι και Ματ Τόμας!

Ο πρώτος δέχθηκε ένα χτύπημα κάτω από το αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και συγκεκριμένα στο σημείο που είχε χτυπήσει και στο ματς με τον Κολοσσό, με αποτέλεσμα να μείνει στην Αθήνα για να προφυλαχθεί.

Με τη σειρά του ο Ματ Τόμας, νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και προτιμήθηκε να μην βρεθεί ούτε αυτός στο Βελιγράδι. Κάτι που σημαίνει πως η σεζόν για τον Αμερικανό γκαρντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της Basket League.

Το ευχάριστο για τον Χρήστο Σερέλη είναι πως εν τέλει θα έχει στη διάθεσή του τον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση με την Άλμπα, αλλά προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (13/4).

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί μετά από 3 εβδομάδες με τον Νέιτ Ουόλτερς, ενώ κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Tags: