Παναθηναϊκός: Με Γκριγκόνις και Ουόλτερς στο Βελιγράδι, εκτός ο Μαντζούκας

Μάριους Γκριγκόνις

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Με Γκριγκόνις και Ουόλτερς στο Βελιγράδι, εκτός ο Μαντζούκας

Ηλίας Λαλιώτης 16:31 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 12.04.2023

Το διάστρεμμα του Μάριους Γκριγκόνις αποδείχθηκε ελαφρύ, ενώ ο Νέιτ Ουόλτερς θα επιστρέψει στη δράση με τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Παρτιζάν.

Ευχάριστα νέα για τον Χρήστο Σερέλη στην προπόνηση της Μ. Τετάρτης (12/4).

Ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος αποχώρησε από το πρόγραμμα της Μ. Τρίτης (11/4) επειδή γύρισε σε μια φάση το δεξί του πόδι, ξεπέρασε άμεσα τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά, δηλώνοντας το «παρών» για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague κόντρα στη Παρτιζάν (14/4, 21:30).

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού θα βρίσκεται και ο Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος επιστρέφει μετά από απουσία τριών εβδομάδων λόγω μιας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρούσε. 

Φουλάρει για επανεμφάνιση στο Βελιγράδι ο Ουόλτερς
EUROLEAGUE

19:13 - 10.04.2023

Φουλάρει για επανεμφάνιση στο Βελιγράδι ο Ουόλτερς

Ο Νέιτ Ουόλτερς έχει ξεπεράσει τις δύο εβδομάδες εκτός δράσης για τον Παναθηναϊκό με τον Αμερικανό γκαρντ να αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεσή του Χρήστου Σερέλη στο παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής (14/4) στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν για την 34η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στις 23 Μαρτίου για την Euroleague στο ΟΑΚΑ. Ο τραυματισμός του τον έχει αφήσει εκτός δράσης από τα εφτά παιχνίδια του Παναθηναϊκού που ακολούθησαν σε Basket League και Euroleague. 

Ο Χρήστος Σερέλης θέλει να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μιας και μέχρι την Τρίτη του Πάσχα πρέπει να έχει αποφασίσει ποιον από τους επτά ξένους του που είναι δηλωμένοι στην Basket League θα «κόψει» από τα play offs.

Όπως ήδη έχουμε αναλύσει στο Sportal, ο Ουόλτερς, λόγω των συχνών τραυματισμών του είναι το φαβορί για να κοπεί από την τελική εξάδα, ωστόσο, στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται και η περίπτωση του Ντέρικ Ουίλιαμς, μιας και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως ο Ματέους Πονίτκα θα είναι δεδομένα στις επιλογές του από τη στιγμή που είναι υγιής. 

Αντίθετα, για το παιχνίδι με την Παρτιζάν δεν υπολογίζεται ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και θα προφυλαχθεί ενόψει των play offs της Basket League.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί το μεσημέρι της Πέμπτης (13/4) για το Βελιγράδι.