Χτύπησε ο Γκριγκόνις, αμφίβολος με Παρτίζαν

Μάριους Γκριγκόνις

i

© Intime

Χτύπησε ο Γκριγκόνις, αμφίβολος με Παρτίζαν

Γιάννης Κουλουμπός • 14:48 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 09.03.2024

Συνωστίζονται τα προβλήματα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς εκτός από την απουσία του Λευτέρη Μαντζούκα, καλείται να διαχειριστεί κι εκείνη του Μάριους Γκριγκόνις, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Διάστρεμμα στο… τετράγωνο! Άτυχος στάθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις, καθώς υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης (11/4), με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον προσεχή αγώνα (14/4) του Παναθηναϊκού εναντίον της Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κρίνεται αμφίβολη. 

Το πρόβλημα αυτό έρχεται να προστεθεί σε εκείνο που ήδη προϋπήρχε, με τον αστράγαλο του Λευτέρη Μαντζούκα να μην έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Ο 19χρονος φόργουορντ απέχει ακόμα από τις προπονήσεις, αφού και αυτός είχε υποστεί διάστρεμμα στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, που είχαν νικήσει οι Γερμανοί με 88-84.

«Η Εφές θέλει τον Λάσο και ο Αταμάν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό»
EUROLEAGUE

13:19 - 11.04.2023

«Η Εφές θέλει τον Λάσο και ο Αταμάν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό»

Ισπανικά δημοσιεύματα βάζουν την Αναντολού Εφές στη διεκδίκηση του Πάμπλο Λάσο και μάλιστα ως νούμερο ένα επιλογή, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν τις φήμες περί συζητήσεων του Εργκίν Αταμάν και του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Γκριγκόνις αποφεύγει τα χειρότερα, καθώς δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει βαριάς μορφής διάστρεμμα. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Λιθουανός ενδεχομένως να δοκιμάσει το πόδι του στην προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) και εκεί θα ξεκαθαριστεί το αν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του για τη φετινή Euroleague

O Παναθηναϊκός ουσιαστικά πλέον, περιμένει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και στη συνέχεια να αφιερώσει όλη του την ενέργεια στο εγχώριο πρωτάθλημα.