«Η Εφές θέλει τον Λάσο και ο Αταμάν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό»

Πάμπλο Λάσο

i

© Intime

«Η Εφές θέλει τον Λάσο και ο Αταμάν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό»

Γιώργος Γαβριλάκης 13:19 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 11.04.2023

Ισπανικά δημοσιεύματα βάζουν την Αναντολού Εφές στη διεκδίκηση του Πάμπλο Λάσο και μάλιστα ως νούμερο ένα επιλογή, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν τις φήμες περί συζητήσεων του Εργκίν Αταμάν και του Παναθηναϊκού.

Από την Ισπανία προέκυψε, όχι τόσο η πιθανή αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν, που θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένη, αλλά ο στόχος για την αντικατάσταση του Τούρκου κόουτς στον πάγκο της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη. 

Η Αναντολού Εφές «έχει τοποθετήσει τον Πάμπλο Λάσο στη νούμερο ένα θέση της λίστας της για να διαδεχθεί τον Αταμάν», έγραψε η ιστοσελίδα της Ιβηρικής χερσονήσου Encestando για να προχωρήσει και ένα βήμα πιο κάτω την ιστορία. «Αν δεν προκύψει η περίπτωση του Λάσο θα κατευθυνθούν προς τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος έχει πιθανότητες να μείνει στη Μπαρτσελόνα μόνο αν κατακτήσει την Euroleague». 

«Ο Ράντονιτς έκανε μεγάλο λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό»
EUROLEAGUE

12:51 - 11.04.2023

«Ο Ράντονιτς έκανε μεγάλο λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, εξήγησε πως το καλοκαίρι είχε σκοπό να κρατήσει στην ομάδα τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά και τον Νέιτ Ουόλτερς, μόνο που είχε το αντίστοιχο μπάτζετ για να το κάνει.

Την ίδια ώρα προσθέτουν πως «ο Αταμάν με τη σειρά του έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, ενώ η Ρεάλ έχει στραφεί στον Σέρτζιο Σκαριόλο, αφού το μέλλον του Τσους Ματέο δεν είναι σίγουρο. Ακόμη κι αν πάρει το πρωτάθλημα, το μέλλον του θα είναι αμφίβολο»

Στην... προπονητολογία αυτή εμφανίζεται στο Encestando και το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ με τις φήμες επιστροφής του στη Βαρκαλώνη, ενώ ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν θα συνεχίσει στην Μπάγερν, αλλά η Βίρτους Μπολόνια ασχολείται με τον Ιταλό σε περίπτωση που φύγει ο Σκαριόλο.