Επιβεβαίωση Sportal: Πήγε για τη «βόμβα» με Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός

Ο Βίλι Ερνανγκόμεθ

Επιβεβαίωση Sportal: Πήγε για τη «βόμβα» με Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός

Ηλίας Λαλιώτης 20:20 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 08.07.2023

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια στον Βίλι Ερνανγκόμεθ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal, αλλά η Μπαρτσελόνα του χάλασε τα σχέδια.

Ο Παναθηναϊκός ταρακούνησε όλη τη μπασκετική Ευρώπη με την ενεργοποίησης της «βόμβας» με τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα.

Πριν όμως από αυτή τη σπουδαία κίνηση οι Πράσινοι είχαν επιχειρήσει να ταράξουν την αγορά με την προσθήκη ενός παίκτη από το NBA. Και συγκεκριμένα του Βίλι Ερνανγκόμεθ.  

Το Sportal είχε αναφέρει πριν από δύο μήνες πως το όνομα του Ισπανού MVP του Eurobasket, μαζί με αυτό του αδερφού του, είχαν πέσει στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε πως ο 29χρονος σέντερ θα έμενε ελεύθερος από τους Πέλικανς και ενδιαφέρει το Τριφύλλι

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και οι «πράσινοι» έκαναν εντέλει μία μεγάλη πρόταση στον Βίλι Ερνανγκόμεθ, προσφέροντας 5 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο 2 ετών!

Η Μπαρτσελόνα θέλει και τα δύο αδέλφια Ερνανγκόμεθ (vids)
EUROLEAGUE

09:37 - 07.07.2023

Η Μπαρτσελόνα θέλει και τα δύο αδέλφια Ερνανγκόμεθ (vids)

Ο Βίλι προέρχεται από την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Χουάντσο από την Εστουδιάντες. Έχουν υπάρξει συμπαίκτες μόνο στην Εθνική Ισπανίας και τώρα η Μπαρτσελόνα επιθυμεί και προσπαθεί να αποκτήσει και τα δύο αδέλφια Ερνανγκόμεθ, που θεωρείται δεδομένο ότι θα εγκαταλείψουν το ΝΒΑ και θα επιστρέψουν στην Ευρώπη

Η υπόθεση, μάλιστα, ήταν σε καλό δρόμο, μέχρι που μπήκε στη μέση η Μπαρτσελόνα... Η ευκαιρία του επαναπατρισμού και της συνεργασίας μαζί με τον αδερφό του Χουάντσο, μαζί με μια πλουσιοπάροχη πρόταση, έπαιξαν ρόλο και ο Ισπανός σέντερ όλα δείχνουν πως κλείνει στους Καταλανούς.