Γιαννακόπουλος για την μεταγραφή Σλούκα: «Δεν μας νοιάζει σε ποια ομάδα ήταν - Ιδανική περίπτωση ηγέτη»

Γιαννακόπουλος για την μεταγραφή Σλούκα: «Δεν μας νοιάζει σε ποια ομάδα ήταν - Ιδανική περίπτωση ηγέτη»

Ηλίας Λαλιώτης 18:14 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 08.07.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να τονίζει πως το «τριφύλλι» προσπαθεί να φέρει ό,τι καλύτερο στην ομάδα, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα γκαρντ ιδανική περίπτωση ηγέτη.

Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού ήρθε από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έκανε δικό του τον Κώστα Σλούκα για τα επόμενα 3 χρόνια, σε μια κίνηση που θυμίζει άλλες εποχές. Ο Έλληνας γκαρντ άφησε τον Ολυμπιακό για να μετακομίσει στον «αιώνιο» αντίπαλο και να ηγηθεί της προσπάθειας της νέας σεζόν.

Για το λόγο αυτό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε το χέρι στην τσέπη για να τον κάνει δικό του, δείχνοντας εμπράκτως πόσο ήθελε τον «Σλούκι Λουκ» στο κλειστό του ΟΑΚΑ την ερχόμενη σεζόν. Άλλωστε ο ίδιος χαρακτήρισε τον Σλούκα ως «ιδανική περίπτωση παίκτη και ανθρώπου για να ηγηθεί», μέσα από την δήλωση που έκανε στα social media.

Παράλληλα επεσήμανε πως δεν υπήρξε καμία αρπαγή παίκτη, επισημαίνοντας πως οι εποχές που οι παίκτες ήταν είτε δεμένοι είτε εγκλωβισμένοι σε μια ομάδα έχουν περάσει.

Στη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέφερε: «Ούτε καμία απραγή έγινε, ούτε τίποτα. Από κάτι τέτοια σχόλια δυστυχώς ξεκινάει η βία.

Σε έναν επαγγελματικό χώρο μια ομάδα αποφάσισε γιατί δεν ταίριαζε στο πλάνο της να αφήσει ουσιαστικά ελεύθερο έναν αθλητή της και μια άλλη τον πήρε.

Οι εποχές που ομάδες και αθητές ήταν είτε δεμένοι είτε εγκλωβισμένοι έχει περάσει προ πολλού.

Εμάς ούτε μας νοιάζει ούτε μας απασχολεί σε ποια ομάδα ήταν ο κάθε αθλητής και ούτε είναι κριτήριο επιλογής.

Προσπαθούμε να φέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και ο Κώστας είναι η ιδανική περίπτωση ανθρώπου και αθλητή να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».