Επίδειξη δύναμης των Ουόριορς κόντρα στους Λέικερς που αγωνίστηκαν χωρίς ΛεΜπρόν

Επίδειξη δύναμης των Ουόριορς κόντρα στους Λέικερς που αγωνίστηκαν χωρίς ΛεΜπρόν

Sportal newsroom 09:14 - 08.10.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απουσίασε και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάνοντας επίδειξη δύναμης στο πρώτο φιλικό της σεζόν, επικρατώντας με 125-108.

Με το... καλημέρα στη σεζόν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έδειξαν τα δόντια τους. Η ομάδα του Στιβ Κερ αντιμετώπισε τους Λος Άντζελες Λέικερς, που παρατάχθηκαν χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που πήρε ανάσες και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο.

Οι βασικοί της ομάδας από την Bay Area αγωνίστηκαν λιγότερα από 13 λεπτά, με τον Κρις Πολ να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα των «πολεμιστών», έχοντας 6 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2/4 σουτ. Ο Στεφ Κάρι στα 12.45 που έμεινε στο παρκέ είχε 6 πόντους με 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα.

Ο Τζόναθαν Κουμίνγκα «έλαμψε» στην αναμέτρηση, με τον εκρηκτικό άσο να μετράει 24 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μόουζες Μούντι ακολούθησε με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ. Οι δύο παίκτες αναμένεται να έχουν αναβαθμισμένο ρόλο τη νέα σεζόν, έπειτα και από τις ανακατατάξεις στο ρόστερ των Ουόριορς το περασμένο καλοκαίρι, με το front office της ομάδας να δίνει χώρο στους δύο παίκτες και ιδίως στον Κουμίνγκα, ο οποίος αποτελεί μεγάλο prospect της ομάδας.

Στην αντίπερα όχθη, η τριάδα Ντέιβις, Ράσελ, Κρίστι ξεχώρισε έχοντας από 15 πόντους ο καθένας, ενώ 12 πόντους και 7 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Ρούι Χατσιμούρα, σε ένα παιχνίδι που ο Ντάρβιν Χαμ προσπάθησε να μοιράσει το χρόνο και να ανοίξει το ροτέισιον για την ομάδα του.