Απίστευτο: Ακόμα και μέσα στο ξενοδοχείο υπήρξε οπαδός της Φενέρ και επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού

Απίστευτο: Ακόμα και μέσα στο ξενοδοχείο υπήρξε οπαδός της Φενέρ και επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού

Βασίλης Μοιρώτσος 23:44 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:18 - 29.05.2024

Αδιανόητες σκηνές στο ξενοδοχείο, αφού οι Τούρκοι δεν έμειναν μόνο στην επίθεση στον Αταμάν.

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η επίθεση των οπαδών της Φενέρμπαχτσε στον Εργκίν Αταμάν στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι αποστολές των ομάδων του Final 4. Τούρκοι φίλαθλοι ήταν έξω από το ξενοδοχείο την ώρα που έφτασε ο Παναθηναϊκός και μόλις αντίκρισαν τον προπονητή του Παναθηναϊκού του έκαναν... επίθεση και άρχισαν να τον βρίζουν και να κινούνται απειλητικά εναντίον του.

Ο Αταμάν αντέδρασε, άρχισε να φωνάζει την ασφάλεια, ενώ λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια και οι παίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας με τους Τούρκους που βρίσκονταν εκεί.

Ωστόσο το περιστατικό δεν τελείωσε μόνο έξω από το ξενοδοχείο. Το απίστευτο της υπόθεσης ήταν πως μέσα στο λόμπι βρισκόταν ένας οπαδός της Φενέρ ο οποίος μάλιστα επιτέθηκε λεκτικά στα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού. Χωρίς να υπολογίζει τίποτα και κανέναν.

Φυσικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αντέδρασαν και δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, σε ένα περιστατικό πολύ σπάνιο σε τέτοιες διοργανώσεις όπως είναι το Final 4 της Euroleague. Και είναι δεδομένο πλέον πως θα αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας τόσο στο ξενοδοχείο, όσο και στο γήπεδο ενόψει του ημιτελικού της Παρασκευής μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρ.