Αταμάν: «Δεν ανησύχησα απέναντι στον ΠΑΟΚ, πήραμε μια καθαρή νίκη» (vid)

Εργκίν Αταμάν

Αταμάν: «Δεν ανησύχησα απέναντι στον ΠΑΟΚ, πήραμε μια καθαρή νίκη» (vid)

Sportal newsroom 22:35 - 10.12.2023

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν ανησύχησε όταν είδε τον Δικέφαλο να πλησιάζει στο σκορ.

Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στον ΠΑΟΚ και δήλωσε ευχαριστημένος με τους παίκτες του, παρότι ο Δικέφαλος τους έβαλε προβλήματα. Επιπλέον ο έμπειρος κόουτς των Πρασίνων σχολίασε και την κατάσταση των Γκριγκόνις και Γκραντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στην ΕΡΤ:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένας αγώνας μπάσκετ. Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και πάλεψε στο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, είχε ευχέρεια στο σκορ και έπαιξε καλή άμυνα. Στο τέλος όμως πετύχαμε μια καθαρή νίκη, σκοράραμε 97 πόντους και έχουμε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα κάτι που είναι φανταστικό».

Για τον Γκριγκόνις και τον Γκραντ:

«Ο Γκριγκόνις είναι τραυματίας, έχει πρόβλημα στο γόνατο. Ο Γκραντ έχει επίσης μικρότερο πρόβλημα, ήθελα να τον προφυλάξω. Ο Γκριγκόνις είναι στη χειρότερη κατάσταση. Μοιράσαμε το χρόνο, κάποιοι παίκτες έπαιξαν καλά, κάποιοι άλλοι όχι τόσο. Σημαντικό να βρίσκεις τις νίκες στο πρωτάθλημα και μετά να πηγαίνεις στο ματς της EuroLeague».

Ζορίστηκε ο Παναθηναϊκός AKTOR από τον ΠΑΟΚ, αλλά διατήρησε το αήττητο στο γιορτινό ΟΑΚΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:10 - 10.12.2023

Ζορίστηκε ο Παναθηναϊκός AKTOR από τον ΠΑΟΚ, αλλά διατήρησε το αήττητο στο γιορτινό ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό AKTOR για 36 λεπτά, αλλά ένα ξέσπασμα στο τέλος με την τριάδα των Μήτογλου, Ναν και Σλούκα ήταν αρκετό για τη δέκατη «πράσινη» νίκη (97-85) σε ισάριθμες αγωνιστικές της Basket League, μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

🔴Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη