Ο Αταμάν παρακολουθεί το Ολυμπιακός - Περιστέρι

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Ο Αταμάν παρακολουθεί το Ολυμπιακός - Περιστέρι

Ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες του δεν έχασαν ευκαιρία να «μελετήσουν» τους αντιπάλους τους, καθώς βρέθηκαν στα «Δύο Αοράκια» για το Ολυμπιακός - Περιστέρι.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχασε την ευκαιρία να «μελετήσει» τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού, με τον Τούρκο κόουτς να δίνει το «παρών» στο κλειστό «Δύο Αοράκια» για το Ολυμπιακός - Περιστέρι

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που άπαντες περιμένουν πως θα φτάσει στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως και ο Παναθηναϊκός, με τον Εργκίν Αταμάν και τους συνεργάτες του να βρίσκουν την ευκαιρία για ένα επιπλέον «σκάουτινγκ» στον μεγάλο αντίπαλο. 

Σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο των Πρασίνων παρακολούθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακό με το Περιστέρι, με τον φωτογραφικό φακό να τους εντοπίζει και να τους απαθανατίζει στις θέσεις δίπλα από το παρκέ στα «Δύο Αοράκια». 

Υπέταξε το Περιστέρι ο Ολυμπιακός αλλά αγωνιά για τον Γκος
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:59 - 16.02.2024

Υπέταξε το Περιστέρι ο Ολυμπιακός αλλά αγωνιά για τον Γκος

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του Περιστερίου και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, επικρατώντας της ομάδας των Δυτικών Προαστίων με 87-68. Πλέον οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα είναι ο νικητής του Προμηθέας - Πανιώνιος, αλλά και την κατάσταση του Γκος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Οι εικόνες με τον Αταμάν να βλέπει το Ολυμπιακός - Περιστέρι: