Ολυμπιακός - Περιστέρι: Οι 12άδες των δύο ομάδων

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

© Intime

Ολυμπιακός - Περιστέρι: Οι 12άδες των δύο ομάδων

Ολυμπιακός και Περιστέρι ετοιμάζονται για την μεγάλη αναμέτρηση στο πλαίσιο των προημιτελικών του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Μπαρτζώκα και Σπανούλη να αποφασίζουν τους 12 που θα ρίξουν στη «μάχη».

Ο τρίτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μετράει λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ, με τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι να είναι έτοιμοι για μια μεγάλη αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει το τρίτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Final 8

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να αφήσει εκτός τον Ίγκνας Μπραζντέικις από την 6άδα των ξένων, από την οποία είναι ήδη «απόντες» οι ΜακΚίσικ, Σίκμα και Μιλουτίνοφ

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι με τους Ουόκαπ, Ουίλιαμς - Γκος, Ράιτ. Κάνααν, Λούντζη, Λαρεντζάκη, Μήτρου - Λονγκ, Φαλ, Παπανικολάου, Πίτερς, Μιλουτίνοφ και Τανούλη. 

Από την άλλη το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη θα παραταχθεί στο παρκέ με τους Μήτρου – Λονγκ, Ράγκλαντ, Ντάνγκουμπιτς, Ξανθόπουλο, Λοβ, Πουλιανίτη, Κασελάκη, Ρένφρο, Ουίλιαμς, Τόμπσον, Χουγκάζ και Ζούγρη. 

Υπέταξε το Περιστέρι ο Ολυμπιακός αλλά αγωνιά για τον Γκος
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:59 - 16.02.2024

Υπέταξε το Περιστέρι ο Ολυμπιακός αλλά αγωνιά για τον Γκος

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του Περιστερίου και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, επικρατώντας της ομάδας των Δυτικών Προαστίων με 87-68. Πλέον οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα είναι ο νικητής του Προμηθέας - Πανιώνιος, αλλά και την κατάσταση του Γκος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.