Ξανθόπουλος: «Για να ανταγωνιστείς τον Ολυμπιακό απαιτείται πολύ καλή απόδοση για 40 λεπτά»!

Ξανθόπουλος: «Για να ανταγωνιστείς τον Ολυμπιακό απαιτείται πολύ καλή απόδοση για 40 λεπτά»!

Γιώργος Γαβριλάκης 14:21 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 15.02.2024

Μεγαλωμένος στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και πλέον (στα 39 του) πλέι μέικερ του Περιστερίου, ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για την knock out συνάντηση της Παρασκευής (16/2) με τους «ερυθρολεύκους».

Ο ιδανικός άνθρωπος από το Περιστέρι, για να μιλήσει για το knock out αγώνα της Παρασκευής (16/2, 18:00, Cosmote Sport 5) με τον Ολυμπιακό για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, πέραν του κόουτς Βασίλη Σπανούλη, είναι ο συνονόματος του και παίκτης του, Βασίλης Ξανθόπουλος

Διότι έχει και την εμπειρία για να βγάλει συμπεράσματα (είναι 39 ετών και παίζει στην μεγάλη κατηγορία από το 2002) και ξέρει τι σημαίνει Ολυμπιακός. Βλέπετε, έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά έχει ξεκινήσει την πορεία του από τις ακαδημίες των «ερυθρολεύκων». Ποτέ δεν έπαιξε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά όλα αυτά τα χρόνια τον έχει αντιμετωπίσει αμέτρητες φορές. 

Τώρα γνωρίζει καλά πως «για να έχεις αρκετές πιθανότητες να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς, πρέπει να έχεις για 40 λεπτά πάρα πολύ καλή απόδοση. Να μην έχεις κενά διαστήματα», και πρόσθεσε πως «η βάση μας είναι η άμυνα και όλα τα θετικά αποτελέσματα τα έχουμε πάρει κυρίως μέσα από την άμυνα μας». 

Ο Παπανικολάου στο Sportal: «Αντίπαλος αύριο ο Σπανούλης, δεν υπάρχει Παναθηναϊκός στη σκέψη μας»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:56 - 15.02.2024

Ο Παπανικολάου στο Sportal: «Αντίπαλος αύριο ο Σπανούλης, δεν υπάρχει Παναθηναϊκός στη σκέψη μας»

O Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα του Sportal ενόψει του Final 8 και τόνισε πως στη σκέψη του ίδιου και των συμπαικτών του υπάρχει μόνο η αναμέτρηση με το Περιστέρι στα προημιτελικά και όχι το ενδεχόμενο του τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Άρα, όπως κατέληξε... «πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί. Να παίξουμε πολύ καλή άμυνα πάνω σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ελπίζω να βρεθούμε σε μια πολύ καλή επιθετική βραδιά ταυτόχρονα, έτσι ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για μια νίκη απέναντι σ’ έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο».

🔴LIVE για το Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος και το Final 8 της Κρήτης