Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας: Δεύτερη μέρα δράσης με Ολυμπιακός - Περιστέρι και Προμηθέας - Πανιώνιος

Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας: Δεύτερη μέρα δράσης με Ολυμπιακός - Περιστέρι και Προμηθέας - Πανιώνιος

Η πρώτη ημέρα του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ανήκει στο παρελθόν και πλέον τα φώτα πέφτουν στη δεύτερη, με Ολυμπιακό, Περιστέρι, Πανιώνιο και Προμηθέα να ρίχνονται στη μάχη.

Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας πράξη δεύτερη. 

Μετά από μια συγκλονιστική πρώτη μέρα, όπου ο Παναθηναϊκός πήρε μια ζόρικη νίκη επί της ΑΕΚ και ο Άρης, με τον Βασίλη Τολιόπουλο οδηγό, έκανε μια μυθική ανατροπή απέναντι στον ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα για την δεύτερη ημέρα του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό, το Περιστέρι, τον Προμηθέα και τον Πανιώνιο να ρίχνονται στη μάχη. 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Περιστέρι στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, με τους Πειραιώτες, αφού πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση επί κρητικού εδάφους, να είναι έτοιμοι για το μεγάλο ματς απέναντι στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη (16/02, 18:00). 

«Δεν μας παίρνει να προδικάσουμε και να κοιτάξουμε τόσο μακριά στο ενδεχόμενο ενός ματσαρίσματος με τον Παναθηναϊκό. Αϋριο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική και στην συνέχεια έχουμε άλλον έναν νικητή. Αν βρεθούμε στον τελικό και είναι απέναντί μας ο Παναθηναϊκός είναι μια άλλη κουβέντα. Αυτή τη στιγμή στο Περιστέρι πρέπει να επικεντρωθούμε», τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου σε συνέντευξή του στο Sportal.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το Περιστέρι, οι Πρίγκιπες ταξίδεψαν το απόγευμα για την Κρήτη και είναι έτοιμοι για τη μάχη με τον Ολυμπιακό, παιχνίδι που θα αποτελέσει και το πρώτο μετά την αποχώρηση του Τζέιλεν Χαντς από τον σύλλογο. 

Ο Πανιώνιος, ο οποίος ταξίδεψε μαζί με τον Ολυμπιακό για την Κρήτη, είναι ίσως η πιο… χαλαρή ομάδα της διοργάνωσης. Έχοντας κατακτήσει το Unicef trophy,  οι Κυανέρυθροι έρχονται στην Κρήτη για να μετρήσουν τις… δυνάμεις τους με τις υπόλοιπες ομάδες της Basket League, ούσα η μόνη από την Elite League

Ο Προμηθέας από την άλλη, είναι το φαβορί, όμως θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο, σε ένα ματς που ελλοχεύει κινδύνους, καθώς ο Πανιώνιος δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει (16/02, 21:00). 

Ραντεβού το απόγευμα από τα «Δύο Αοράκια», εκεί όπου το Sportal και οι απεσταλμένοι του θα σας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που έχουμε εδώ στην Κρήτη

Ο Μόουζες Ράιτ άλλαξε χτένισμα και τα νέα του κοτσιδάκια είναι όλα τα λεφτά! (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:43 - 15.02.2024

Ο Μόουζες Ράιτ άλλαξε χτένισμα και τα νέα του κοτσιδάκια είναι όλα τα λεφτά! (vid)

Ο Μόουζες Ράιτ άλλαξε λουκ και έκανε τα μαλλιά του κοτσιδάκια, με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού να συναγωνίζεται πλέον στα ίσα τον Τσίμα Μονέκε σε ό,τι έχει να κάνει με τις... τρίχες τους!

Το πανόραμα του Final 8

Προημιτελικά

1. Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 79-72

2. ΠΑΟΚ - Άρης 74-76

3. Ολυμπιακός - Περιστέρι (16/02, 18:00)

4. Προμηθέας - Πανιώνιος (16/02, 21:00)

Ημιτελικά

5. Παναθηναϊκός - Άρης (17/02, 18:00)

6. Νικητής 3 - Νικητής 4 (17/02, 21:00)

Τελικός

Νικητής 5 - Νικητής 6 (18/02, 19:00)