Η σύγκριση του Ράιτ με τον Κάνααν: Ποιος Αμερικανός του Ολυμπιακού έχει τα καλύτερα κοτσιδάκια; (vid)
i

© Intime

Η σύγκριση του Ράιτ με τον Κάνααν: Ποιος Αμερικανός του Ολυμπιακού έχει τα καλύτερα κοτσιδάκια; (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:13 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 16.02.2024

Η αφάνα του Μόουζες Ράιτ ανήκει στο παρελθόν. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού εμφανίστηκε με κοτσιδάκια στην Κρήτη και μονομιάς προέκυψε η σύγκρισή του με το μαλλί του συμπατριώτη του, Αϊζέια Κάνααν.

Η αγωνιστική παρουσία του Μόουζες Ράιτ έγινε αισθητή από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό. Στην Κρήτη πάντως, εκεί που βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι» για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και την Παρασκεύη (16/2, 18:00) θα αντιμετωπίσουν το Περιστέρι, έκανε αίσθηση με το... μαλλί του. Μετέτρεψε την αφάνα σε κοτσιδάκια και οι συγκρίσεις με την αντίστοιχη κόμη του Αϊζέια Κάνααν ήρθαν αυθόρμητα. 

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός πέρασε και σε μία οπτικοακουστική παρουσίαση των στιλιστικών επιλογών των δύο Αμερικανών για το ποιος έχει το ωραιότερο κούρεμα. Παρουσίασε στα κοινωνικά δίκτυα ένα στιγμιότυπο με την... κόντρα των δύο παικτών του και άφησε το κοινό να βγάζει τα συμπεράσματά του. 

Πάντως, ο Σακίλ ΜακΚίσικ, προτιμάει αυτά του Μόουζες Ράιτ. Ίσως επειδή δεν τα έχει συνηθίσει και του κάνουν εντύπωση, καθώς ο Αϊζέια Κάνααν διαθέτει κοτσιδάκια εδώ και πολλά χρόνια!