Λαρεντζάκης: «Ο Ολυμπιακός πάντα είναι έτοιμος για τους τίτλους»

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Λαρεντζάκης: «Ο Ολυμπιακός πάντα είναι έτοιμος για τους τίτλους»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:09 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 16.02.2024

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της πρώτης υποχρέωσης του Ολυμπιακού στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και την συνάντηση με το Περιστέρι (16/2, 18:00) ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τοποθετεί τον πήχη των «ερυθρολεύκων» εκεί που πάντα βρίσκεται!

«Τα νοκ άουτ παιχνίδια είναι πάντα ματς ειδικών συνθηκών», θύμισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης λίγες ώρες πριν η ομάδα του ριχθεί στην μάχη του Κυπέλλου και πρόσθεσε πως «όλοι έχουν τις πιθανότητές τους και όλοι παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για να τις εξαντλήσουν. Τίποτα δεν είναι εύκολο και όπως έχει φανεί και από το φετινό πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά και είναι πολύ ανταγωνιστικές». 

Από την πλευρά του όμως, ο Ολυμπιακός πιστεύει στις δυνατότητές του «και θεωρώ πως αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με το Περιστέρι (16/2, 18:00, Cosmote sport 5). Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας, αλλά θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να σηκώσουμε και πάλι το τρόπαιο».

Στόχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Λαρεντζάκη, είναι μοιραία το τρόπαιο. «Όταν είσαι Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος ο στόχος δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από το repeat. Έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός είναι... καταδικασμένος να παλεύει πάντα για την πρωτιά σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζεται», όπως χαρακτηριστικά είπε. 

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ρωτήθηκε και για το παράλληλο πρόγραμμα της διοργάνωσης και τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις Εσπερίδες, που επίσης θα διεξαχθεί επίσης στην Κρήτη, την Κυριακή (18/2).

Η σύγκριση του Ράιτ με τον Κάνααν: Ποιος Αμερικανός του Ολυμπιακού έχει τα καλύτερα κοτσιδάκια; (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

10:13 - 16.02.2024

Η σύγκριση του Ράιτ με τον Κάνααν: Ποιος Αμερικανός του Ολυμπιακού έχει τα καλύτερα κοτσιδάκια; (vid)

Η αφάνα του Μόουζες Ράιτ ανήκει στο παρελθόν. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού εμφανίστηκε με κοτσιδάκια στην Κρήτη και μονομιάς προέκυψε η σύγκρισή του με το μαλλί του συμπατριώτη του, Αϊζέια Κάνααν.

«Θεωρώ πως το γυναικείο μπάσκετ αξίζει μεγαλύτερης προβολής», είπε ο έμπειρος γκαρντ του Ολυμπιακού και κατέληξε πως «είναι σε υψηλό επίπεδο και επίσης η Εθνική ομάδα έχει καταφέρει πολλά και σημαντικά. Θέλω να πιστεύω πως μέσα από αυτή τη διαδικασία ο τελικός θα κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού».