Τον Μόουζες Ράιτ τον φωνάζουν... θηρίο και αυτό «μου δίνει κίνητρο» (vid)

Τον Μόουζες Ράιτ τον φωνάζουν... θηρίο και αυτό «μου δίνει κίνητρο» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:31 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 16.02.2024

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για δράση στο Final 8 του Κυπέλλου, αντιμετωπίζει το απόγευμα της Παρασκευής (16/2, 18:00) το Περιστέρι και ο Μόουζες Ράιτ μίλησε στην κάμερα των «ερυθρολεύκων» για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του στην Ελλάδα.

Δεν εμφανίστηκε ως σωτήρας, αλλά ως πολύτιμο εργαλείο. Και τελικά αποδείχθηκε... θηρίο. Από το ξεκίνημα της πορείας του στον Ολυμπιακό, ο Μόουζες Ράιτ, έδειξε ικανότητες που η ομάδα του Πειραιά χρειαζόταν. Έχει βάλει ήδη στο στυλ και τα προσόντα του στο αγωνιστικό ρεπερτόριο των «ερυθρολεύκων» και τώρα θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει ώστε να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας. 

Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ, από το Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί όπου διεξάγεται το Final 8, μίλησε στο Olympiacos TV για τις εμπειρίες του στην Ελλάδα και για το κλίμα που συνάντησε στον Ολυμπιακό

«Όλοι μου λένε ότι είναι πολύ σημαντικό το Κύπελλο και προσπαθούν να με βάλουν στο κλίμα», είπε ο Ράιτ και παραδέχθηκε πως «είναι σπουδαία εμπειρία και μόνο το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ για να αγωνιστώ και να ανταγωνιστώ». 

Η σύγκριση του Ράιτ με τον Κάνααν: Ποιος Αμερικανός του Ολυμπιακού έχει τα καλύτερα κοτσιδάκια; (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

10:13 - 16.02.2024

Η σύγκριση του Ράιτ με τον Κάνααν: Ποιος Αμερικανός του Ολυμπιακού έχει τα καλύτερα κοτσιδάκια; (vid)

Η αφάνα του Μόουζες Ράιτ ανήκει στο παρελθόν. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού εμφανίστηκε με κοτσιδάκια στην Κρήτη και μονομιάς προέκυψε η σύγκρισή του με το μαλλί του συμπατριώτη του, Αϊζέια Κάνααν.

Επίσης δήλωσε πως «είμαι και εγώ ενθουσιασμένος με τον τρόπο που παίζω και καταλαβαίνω γιατί είναι και οι φίλαθλοι μαζί μου. Ελπίζω να έρθουν πολλά καλά παιχνίδια». Και αποκάλυψε πως «με αποκαλούν "θηρίο" και αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο να συνεχίσω την προσπάθειά μου. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια και δεν βλέπω την ώρα να μας στηρίξουν οι φίλαθλοί μας και να μας βοηθήσουν να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε το Κύπελλο Ελλάδας».