Ερνανγκόμεθ: «Αξίζουμε τη δεύτερη θέση»
i

© Intime

Ερνανγκόμεθ: «Αξίζουμε τη δεύτερη θέση»

Sportal newsroom 00:13 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:25 - 15.05.2024

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ σημείωσε ότι το τριφύλλι αξίζει τη δεύτερη θέση.

Μία τεράστια νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός AKTOR. Το τριφύλλι επικράτησε 82-75 της Μπάγερν στο Μόναχο για την 33η αγωνιστική της Euroleague και κρατάει στα χέρια του τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ σημείωσε ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αξίζει τη δεύτερη θέση. Ο Ισπανός φόργουορντ ήταν εκ των πρωταγωνιστών του τριφυλλιού με 14 πόντους.

«Έμεινε ένα ματς, αλλά αξίζουμε τη δεύτερη θέση. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ και θα τα καταφέρουμε την τελευταία αγωνιστική. Είναι τρομερή ομάδα η Άλμπα, με νέους παίκτες, που θέλουν να παίζουν και να διασκεδάζουν, έχουν ταλέντο, θα είναι δύσκολο.

Με τους φιλάθλους μας θα τα καταφέρουμε. Κερδίσαμε το ματς με τη Μπάγερν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ματς» και κατέληξε ότι «έχουμε βάθος ως ομάδα, όλοι αξίζουμε να παίζουμε πολύ, και όλοι είναι ταλαντούχοι. Πρέπει όλοι να έχουμε υπομονή και να βρούμε τον ρόλο μας», σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Μπάγερν - Παναθηναϊκός 75-82: Άλωσε το BMW Park και αγκάλιασε το πλεονέκτημα!