Έτσι κλειδώνει το πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός AKTOR στα playoffs της Euroleague

Έτσι κλειδώνει το πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός AKTOR στα playoffs της Euroleague

Χρήστος Τσάλτας 23:28 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 04:44 - 19.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε σπουδαία νίκη στο Μόναχο, απέναντι στην Μπάγερν και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά μια θέση στην τετράδα της κατάταξης.

Όλο και πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός AKTOR. Οι «πράσινοι», έπειτα από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές και συγκινήσεις κατάφεραν να μείνουν όρθιοι στο BMW Park και να φτάσει σε σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπάγερν, του Πάμπλο Λάσο.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανέβηκε στο 22-11, με το πέρας 33 αγωνιστικών και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με Μπαρτσελόνα και Μονακό και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας.

Πλέον με το αποτέλεσμα στο Μόναχο το «τριφύλλι» μπορεί να τελειώσει την υπόθεση πλεονέκτημα έδρας αρκεί να κάνει τη... δουλειά στο κλειστό του ΟΑΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα.

Για την 34η αγωνιστική οι «πράσινοι» υποδέχονται την ουραγό Άλμπα Βερολίνου και με νίκη θα είναι στην πρώτη τετράδα και μάλιστα στην 2η θέση, έχοντας τον πρώτο λόγο σε τριπλή ισοβαθμία με Μπαρτσελόνα και Μονακό. Αν όμως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ηττηθεί στην έδρα της από τους Βερολινέζους, τότε θα περιμένει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε να κρίνει πολλά σχετικά με την κατάταξη του «τριφυλλιού».

Μπάγερν - Παναθηναϊκός 75-82: Άλωσε το BMW Park και αγκάλιασε το πλεονέκτημα!