Αποκλειστικό βίντεο: Μπήκε στο BMW Park και αποθεώθηκε ο Γιαννακόπουλος

Αποκλειστικό βίντεο: Μπήκε στο BMW Park και αποθεώθηκε ο Γιαννακόπουλος

Sportal newsroom 21:45 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 21.05.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε στο Μόναχο για να στηρίξει δια ζώσης την προσπάθεια του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του στην φετινή Euroleague κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Οι «πράσινοι» δεν είναι μόνοι σε ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από το ΟΑΚΑ, καθώς πέραν της δυναμικής στήριξης του κόσμου, στο πλευρό τους βρίσκεται και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε στην Βαυαρία για να βρεθεί στο πλευρό του Εργκίν Αταμάν και των παικτών του. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ πήρε θέση δίπλα στον πάγκο της ομάδας και για ακόμα μια φορά στηρίζει δια ζώσης την ομάδα του.

Κατά την είσοδό του στο BMW Park αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να ανταποδίδει το χειροκρότημα, σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς στο Μόναχο.

Δείτε μέσα από το αποκλειστικό βίντεο του Sportal, την είσοδο του Δημήτρης Γιαννακόπουλου στο παρκέ και την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR:

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκος και όλη τη δράση της Παρασκευής