Έγινε... πράσινο το Μόναχο για χάρη του Παναθηναϊκού (vid)

Έγινε... πράσινο το Μόναχο για χάρη του Παναθηναϊκού (vid)

Sportal newsroom 20:40 - 05.04.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν θα είναι μόνος σε ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από το ΟΑΚΑ, με τους φίλους των «πράσινων» να δίνουν δυναμικό παρών στο Μόναχο ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν.

Στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός AKTOR δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής σεζόν, μέχρι το επόμενο. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Μπάγερν του Πάμπλο Λάσο, με τη νίκη να είναι μονόδρομος, ώστε να έρθει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague.

Στην αναμέτρηση αυτή η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν θα είναι μόνη, κάτι που συμβαίνει άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο κόσμος άλλωστε βρίσκεται στο πλευρό του «τριφυλλιού» και το δείχνει με πολλούς τρόπους.

Δίπλα στον Παναθηναϊκό AKTOR και στο Μόναχο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
EUROLEAGUE

18:16 - 05.04.2024

Δίπλα στον Παναθηναϊκό AKTOR και στο Μόναχο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα στηρίξει με την παρουσία του και στο Μόναχο τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του, στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού AKTOR να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στην EuroLeague.

Το κέντρο του Μονάχου γέμισε από φίλους του Παναθηναϊκού, που έκαναν το Μόναχο... Λεωφόρο, δίνοντας τον τόνο για τη συνέχεια και ιδίως για το βράδυ της Παρασκευής, που αναμένεται να είναι καθοριστικό για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια της σεζόν και ιδίως όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας. Για το λόγο αυτό άλλωστε στην Βαυαρία βρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της ομάδας του για ακόμα μια φορά.

Πάρτε μια γεύση από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των «πράσινων» στο Μόναχο ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν.

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής