Ο Μάικ Τζέιμς θέλει «μάχη» Παναθηναϊκού με Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs της Euroleague

Ο Μάικ Τζέιμς θέλει «μάχη» Παναθηναϊκού με Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs της Euroleague

Χρήστος Τσάλτας 16:50 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 05.04.2024

Την επιθυμία να δει «μάχες» Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τα playoffs της Euroleague εξέφρασε ο Μάικ Τζέιμς, μετά το beef που άνοιξαν Κέντρικ Ναν και Ουέιντ Μπόλντουιν.

Τις τελευταίες ώρες ξεκίνησε ένα beef ανάμεσα σε Ουέιντ Μπόλντουιν και Κέντρικ Ναν. Αιτία ήταν μια δήλωση του Αμερικανού γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR, ο οποίος τόνισε πως νιώθει ότι είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ευρώπη, παρά το γεγονός πως αγωνίζεται μόλις ελάχιστους μήνες στα μέρη μας.

Η δήλωση αυτή έφερε την αντίδραση του Ουέιντ Μπόλντουιν. Ο ηγέτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ με δηλώσεις του πήρε θέση για την τοποθέτηση του KNunn, επισημαίνοντας πως υπάρχουν πολλοί καλύτεροι παίκτες από εκείνον και με μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη.

«Έτσι αισθάνεται. Έχει βάλει μερικά μεγάλα καλάθια, αλλά υπάρχουν στατιστικά που δείχνουν ποιοι είναι οι καλύτεροι επιθετικά και δεν είναι στην κορυφή της λίστας τη δεδομένη χρονική στιγμή. Υπάρχει ο Μάικ Τζέιμς (σ.σ. 18,8π.), ο Κίναν Έβανς (σ.σ. 17,4π.), εγώ (σ.σ. 17,5π.), ο Μάρκους Χάουαρντ (σ.σ. 18,5π.) που παίζει εξαιρετικά τώρα. Πλησιάζει κι ο Ναν (σ.σ. 9η θέση με 14,8π.). Κάνει ό,τι πρέπει να κάνει κι είναι πολύ εντυπωσιακό για Αμερικανό γκαρντ που παίζει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Αλλά δε μπορείς να αυτοαποκαλείσαι ο καλύτερος επιθετικά όταν υπάρχουν άλλοι με καλύτερα στατιστικά. Θα δούμε. Τα playoffs και το Final Four είναι αυτά που έχουν σημασία περισσότερο. Μόλις σκόραρε ένα μεγάλο νικητήριο καλάθι στη Μπολόνια, οπότε έχει ενδιαφέρον η κούρσα για τον καλύτερο επιθετικά», ήταν τα λόγια του Μπόλντουιν, για να φέρει την αντίδραση του Ναν, ο οποίος με μία πρόταση-φωτιά απάντησε στον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκρηκτικός γκαρντ τόνισε πως «δεν θέλω να μπω σε διαμάχη με κάποιον που έχει μέσο όρο καριέρας τρεις πόντους», στέλνοντας το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα προς τον αντίπαλό του στη διοργάνωση.

Και ενώ οι δύο παίκτες άνοιξαν το δικό τους beef μέσω δηλώσεων, ήρθε ο Μάικ Τζέιμς για να βάλει τη δική του... σπίθα στην όλη υπόθεση. Ο ηγέτης της Μονακό τοποθετήθηκε, ενόψει των playoffs της διοργάνωσης, τονίζοντας πως θα ήθελε να δει μια κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με σκοπό να δει τους δύο παίκτες να «μονομαχούν» στα παρκέ μέχρι τελικής πτώσεως.

«Ξαφνικά θέλω μια σειρά Παναθηναϊκος - Μακάμπι Τελ Αβίβ», είπε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, βάζοντας λίγη... ίντριγκα στην όλη υπόθεση, με τον δικό του τρόπο.

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής