Ο Αταμάν είπε μόνο τρεις λέξεις στα αποδυτήρια και έφυγε (vid)

Ο Αταμάν είπε μόνο τρεις λέξεις στα αποδυτήρια και έφυγε (vid)

Sportal newsroom 23:54 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:29 - 19.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφυγε με μεγάλο «διπλό» από το Μόναχο, με τον Εργκίν Αταμάν να δίνει το... στίγμα του στα αποδυτήρια με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Ακόμα μια... άλωση για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά στο Μόναχο, εκεί που οι πράσινοι έστησαν πάρτι σε παρκέ και εξέδρα. Και πήραν την πιο σημαντική νίκη τη φετινή χρονιά στη Euroleague. Γιατί; Γιατί αυτή η νίκη τους φέρνει πια κατάματα με το πλεονέκτημα έδρας.

Αρκεί να κάνουν το... καθήκον τους την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση, να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας και πια ως φαβορί να περιμένουν τον αντίπαλό τους για να βρεθούν στο Βερολίνο.

Με λίγα λόγια; Μια ακόμα νίκη. Όπως ακριβώς το είπε και ο Εργκίν Αταμάν στα αποδυτήρια, αντικρίζοντας τους παίκτες του. Μονάχα τρεις λέξεις ήταν αρκετές από τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

«One more win». Αυτή ήταν η ατάκα του Αταμάν προς όλους, πριν ο Τούρκος προπονητής αποχωρήσει από την αίθουσα των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού. Τρεις λέξεις, μια ολόκληρη σεζόν. Και πιθανόν; Μια επιστροφή στο φάιναλ φορ.

Μπάγερν - Παναθηναϊκός 75-82: Άλωσε το BMW Park και αγκάλιασε το πλεονέκτημα!