Ερνανγκόμεθ: «Παίξαμε καλά τις κρίσιμες στιγμές»

Ερνανγκόμεθ: «Παίξαμε καλά τις κρίσιμες στιγμές»

Sportal newsroom 00:29 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:59 - 23.12.2023

Στην εικόνα του Παναθηναϊκού AKTOR στα κρίσιμα σημεία του αγώνα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που τόνισε πως υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες στο «πράσινο» ρόστερ.

Με τη νίκη στις αποσκευές του έφυγε από το Μιλάνο ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ, που επικράτησε με 76-68 της Αρμάνι και ανέβηκε στην βαθμολογία. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε με αντίδραση στα κρίσιμα σημεία, όπως υπογράμμισε και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με το πέρας της αναμέτρησης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ποιότητα του φετινού ρόστερ.

O φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR μιλώντας με το πέρας του αγώνα είπε: «Κάθε ματς στην Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολο και έχει πολλή ένταση. Νομίζω πως παίξαμε καλά στις κρίσιμες στιγμές, μείναμε ενωμένοι ως το τέλος και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη.

Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως παίξαμε σαν ομάδα. και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο Ναν έβαλε σπουδαία σουτ, ο Σλούκας ήταν εκεί στην οργάνωση.

Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες στην ομάδα, κάποιος θα παίξει καλύτερα, άλλος όχι τόσο. Όμως στο τέλος αυτό που μετράει είναι να έρχονται οι νίκες».

Sportal Euroleague Show: Ο Φαλ έκανε «bullying» στη Βιλερμπάν, εκτέλεσε τη Μιλάνο ο Ναν!