Έρχεται η μεγάλη συνέντευξη του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Sportal (vid)

Sportal newsroom 17:30 - 26.09.2023

O Γιώργος Μπαρτζώκας ρίχνει ατάκες που θα συζητηθούν σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal, που θα προβληθεί απόψε στις 20:00.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν, έχοντας σαν στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων, αλλά και ανάλογη πορεία στην Euroleague. Μια πορεία που έχει απαιτήσεις, αλλά την ίδια στιγμή στον Πειραιά γνωρίζουν πολύ καλά τον δρόμο προς την επιτυχία.

Πρώτος απ' όλους ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο back to back προπονητής της σεζόν στην Euroleague «έχτισε» με τον δικό του τρόπο την ομάδα της σεζόν 2023-24 και ανέλυσε τις σκέψεις του σε μια μεγάλη συνέντευξη στο Sportal που αναμένεται να συζητηθεί.

Με ατάκες-φωτιά για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, την υπόθεση Σλούκα, την πορεία του στον πάγκο της ομάδας, τις απαιτήσεις από τον κόσμο και όχι μόνο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεδιπλώνει τις σκέψεις του, δίνει το στίγμα ενόψει της νέας σεζόν και ταυτόχρονα αναλύει την ομάδα της νέας σεζόν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sportal διότι το απόγευμα της Τρίτης (26/09) στις 20:00 θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να ακούσετε όλα όσα είπε στο πλαίσιο της Media Day των νταμπλούχων Ελλάδας για την Euroleague.