Αποκάλυψε τη δυσκολότερη έδρα της Euroleague o Μπαρτζώκας: «Αυτή με διαφορά...»

Αποκάλυψε τη δυσκολότερη έδρα της Euroleague o Μπαρτζώκας: «Αυτή με διαφορά...»

Sportal newsroom 17:04 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 25.09.2023

Στην ερώτηση για το ποια είναι η πιο δύσκολη έδρα στην Euroleague απάντησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, λέγοντας ότι είναι του Ερυθρού Αστέρα.

Η νέα σεζόν της Euroleague είναι προ των πυλών με τις ομάδες της διοργάνωσης να κάνουν  την καθιερωμένη Media Day, στην οποία οι ομάδες κατά κάποιο λόγο παρουσιάζονται για πρώτη φορά μέσα στη χρονιά στο μπασκετικό κοινό. 

Η σειρά σήμερα (25/9) ήταν του Ολυμπιακού, με τους Πρωταθλητές Ελλάδος να έχουν ένα νέο πρόσωπο, να δείξουν στον κόσμο τους, τον Ίγκνας Μπραζντέικις. Ενώ την ίδια ώρα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα παρουσιάσει τη νέα φανέλα της σεζόν. 

Το κόστος της απόκτησης Μπραζντέικις και τα λεφτά που έχει δώσει συνολικά ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές
EUROLEAGUE

23:00 - 23.09.2023

Το κόστος της απόκτησης Μπραζντέικις και τα λεφτά που έχει δώσει συνολικά ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του τον Ίγκνας Μπραζντέικις, ενισχύοντας σημαντικά την περιφέρεια, με την ομάδα του Πειραιά να κάνει την κίνηση-ματ, βάζοντας το χέρι στην τσέπη για να δυναμώσει το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Σε ένα σημείο έγινε ερώτηση στον προπονητή του Ολυμπιακού για το ποιο είναι το πιο δύσκολο εκτός έδρας στην Euroleague. Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν απάντησε με μεγάλη ευκολία, λέγοντας ότι είναι του Ερυθρού Αστέρα. Ίσως και δικαίως, αφού οι οπαδοί της σερβικής ομάδας κάνουν μεγάλο... χαμό στα εντός έδρας της ομάδας τους, δίνοντας παράλληλα βοήθεια στην προσπάθεια των παικτών. 

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν πρεμιέρα στην Euroleague, παίζοντας με τον «αιώνιο» αντίπαλό του, τον Παναθηναϊκό στις 6 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.