Ερυθρός Αστέρας: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Τεόντοσιτς για τη νέα σεζόν»
i

Μίλος Τεόντοσιτς / © Intime

Ερυθρός Αστέρας: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Τεόντοσιτς για τη νέα σεζόν»

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Νεμπόισα Τσόβιτς, δεν θέλει απλώς στην ομάδα του τον Μίλος Τεόντοσιτς. Έχει συμφωνήσει μαζί του όπως δήλωσε και τον θέλει «στην ομάδα για πέντε χρόνια».

O Μίλος Τεόντοσιτς γεννήθηκε στο Βαλίεβο, μία μικρή πόλη νοτιοδυτικά του Βελιγραδίου, κοντά στα σημερινά σύνορα της Σερβίας με τη Βοσνία. Η πρώτη του επαγγελματική ομάδα όμως, είχε έδρα το Βελιγράδι. 

Δεν ήταν ούτε η Παρτιζάν, ούτε ο Ερυθρός Αστέρας. Ήταν η FMP. Εκεί ανέπτυξε τις ακατέργαστες τότε δεξιότητές του και το 2007, στα 20 του χρόνια, έφυγε από την πατρίδα του για τον Ολυμπιακό. 

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι ούτε κοντά, ούτε μακριά από τον Καμπάτσο»
EUROLEAGUE

17:36 - 17.12.2022

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι ούτε κοντά, ούτε μακριά από τον Καμπάτσο»

Ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Κόβιτς ενημερώνει πως «δεν έχει τελειώσει ακόμα» η μεταγραφή του Φακούντο Καμπάτσο και θεωρεί πως από την ισπανία προκύπτουν φήμες κυρίως γιατί τσαντίστηκαν που ο Αργεντίνος δεν θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον Πειραία έκανε… όνομα και ακολούθησε η πορεία του στην Μόσχα με την TΣΣΚΑ, στο ΝΒΑ με τους Λ.Α. Κλίπερς και από το 2019 στη Μπολόνια με τη Βίρτους. 

Τη νέα σεζόν «θα αγωνίζεται με τον Ερυθρό Αστέρα», όπως είπε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της ομάδας Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος μπορεί στην περίπτωση της μεταγραφής του Φακούντο Καμπάτσο να συνιστά υπομονή, αλλά στην περίπτωση του Τεόντοσιτς είναι ξεκάθαρος: «Με τον Μίλος είχαμε συζητήσεις καιρό πριν. Θέλαμε να τον πάρουμε από φέτος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το καλοκαίρι όμως, τελειώνει το συμβόλαιό του και έχουμε ήδη συμφωνήσει προφορικά. Είναι στο τέλος της καριέρας του, είναι 35 χρονών, αλλά προσωπικά τον θέλω στην ομάδα για πέντε χρόνια»