Ερυθρός Αστέρας στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Σας ευχαριστούμε ερυθρόλευκα αδέρφια» (vid)
i

© Intime

Ερυθρός Αστέρας στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Σας ευχαριστούμε ερυθρόλευκα αδέρφια» (vid)

Sportal newsroom 00:33 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 00:33 - 23.12.2022

Το tweet των Σέρβων που στο ΣΕΦ γνώρισαν την αποθέωση παρά το γεγονός ότι επιβλήθηκαν του Ολυμπιακού.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ΣΕΦ, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς των δύο ομάδων να δείξουν για μια ακόμα φορά τη φιλία τους. 

Στις κερκίδες του Φαληρικού Σταδίου οι φίλοι των δύο ομάδων κάθισαν μαζί και είδαν τον αγώνα, κάτι που συνηθίζεται όταν αγωνίζονται μεταξύ τους, αφού οι οπαδοί τους είναι αδελφοποιημένοι. 

Το περσινό έργο σε επανάληψη, ήττα για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ από τον Αστέρα
EUROLEAGUE

22:57 - 22.12.2022

Το περσινό έργο σε επανάληψη, ήττα για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ από τον Αστέρα

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, που έφυγε νικητής από το ΣΕΦ με 90-86. Οι Πειραιώτες είχαν ηττηθεί και την περσινή σεζόν εντός έδρας από τους Σέρβους με τέσσερις πόντους διαφορά (72-76).

Θύρα 7 και Delije δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για τις ομάδες τους, όμως το highlight της βραδιάς ήταν στο τέλος του αγώνα: Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς πήγαν στις κερκίδες να χαιρετήσουν και τότε επικράτησε πανδαιμόνιο, αλλά όχι από αποδοκιμασίες. 

Οι Ερυθρόλευκοι αποθέωσαν τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι με τη σειρά τους χάρισαν ένα θερμό χειροκρότημα στους οπαδούς. Το ΣΕΦ φόρεσε τα γιορτινά του και παρά την ήττα των νταμπλούχων Ελλάδας μετά τη λήξη του αγώνα άπαντες ένιωθαν ότι βρίσκονταν σε μια γιορτή. 

Μάλιστα, οι Σέρβοι έκαναν tweet προκειμένου να ευχαριστήσουν τους φίλους του Ολυμπιακού, στο οποίο αναφέρουν «Ορθόδοξα Αδέρφια. Ερυθρόλευκη οικογένεια από την πρώτη στιγμή. Σας ευχαριστούμε».