Ο Ερυθρός Αστέρας επιβεβαίωσε την υπόθεση κλοπής του διαιτητή Μπολτάουζερ!

Ο Ερυθρός Αστέρας επιβεβαίωσε την υπόθεση κλοπής του διαιτητή Μπολτάουζερ!

Γιάννης Πάλλας 17:41 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:09 - 21.05.2024

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερυθρός Αστέρας μερικές ημέρες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης του διαιτητή Ματέι Μπολτάζουερ επιβεβαιώνει την υπόθεση κλοπής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (30/4) ο Ερυθρός Αστέρας ήρθε να επιβεβαιώσει το σκάνδαλο κλοπής του αρώματος από τον Ματέι Μπολτάουζερ στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Παρότι πέρασαν αρκετά 24ωρα από την αποκάλυψη του θέματος από τα Σέρβικα Μέσα Ενημέρωσης, επίσημα οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου πήραν θέση με επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με την κλοπή του αρώματος.

Ο Ερυθρός Αστέρας επισήμανε ότι είχε λάβει επιβεβαίωση από την Εισαγγελία, μαζί με το αίτημά τους για πρόσβαση σε πληροφορίες δημόσιας σημασίας.

Η Εισαγγελία επιβεβαίωσε ότι ο Ματέι Μπολτάουζερ συμμετείχε σε κλοπή, επικυρώνοντας τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα έγγραφα, ο Σλοβένος διαιτητής παραδέχτηκε την κλοπή, τακτοποίησε το θέμα και επέστρεψε τη ζημιά που προκλήθηκε, ύψους 25.905 δηναρίων (περίπου 221 ευρώ). Κατέβαλε 30.000 δηνάρια (περίπου 256 ευρώ) και αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ το σκάνδαλο με τον έμπειρο διαιτητή από τη Σλοβενία προέκυψε όταν συνελήφθη (6/12 μια ημέρα πριν διευθύνει τον αγώνα Παρτίζαν-Μονακό) να κλέβει άρωμα στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Η EuroLeague έχει ήδη κινήσει πειθαρχική διαδικασία κατά του Ματέι Μπολτάουζερ και είναι στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών.

Μετά το συμβάν ο Μπολτάουζερ κρατήθηκε στο αεροδρόμιο όπου αργότερα ομολόγησε την κλοπή σύμφωνα με το Republika.rs.

Το θέμα του Σλοβένου πλέον αοπασχολεί την Euroleague η οποία το πιθανότερο είναι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα να τον αφήσει εκτός διοργάνωσης.