«Ο Ερυθρός Αστέρας δίνει 500.000 ευρώ και παραμένει στην Euroleague»

Ντούσκο Ιβάνοβιτς

i

Ντούσκο Ιβάνοβιτς / © Intime

«Ο Ερυθρός Αστέρας δίνει 500.000 ευρώ και παραμένει στην Euroleague»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:04 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 25.06.2023

Ο Ερυθρός Αστέρας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Euroleague, με τους Σέρβους να εξασφαλίζουν την wild card και να συνεχίζει στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Στην Euroleague θα συμμετέχει και την επόμενη σεζόν ο Ερυθρός Αστέρας!

Οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «telegraf.rs» κατέβαλαν το ποσό που απαιτείτο από την Euroleague και εξασφάλισαν την wild card, παραμένοντας έτσι στην κορυφαία λίγκα της Ευρώπης.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Ερυθρός Αστέρας θα αγωνιστεί με wild card, καθώς κατέβαλε ένα ποσό ύψους 500.000 ευρώ, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται στα τέλη Ιουνίου.

Από τη Σερβία, εξασφαλισμένη συμμετοχή στην Euroleague της επόμενης σεζόν είχε ήδη η Παρτίζαν, λόγω της κατάκτησης της φετινής Αδριατικής λίγκας, αλλά και της πρόκρισής της στα πλέι οφς της διοργάνωσης.

Ερυθρός Αστέρας Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Πλέον απομένει η τελευταία θέση κενή, με την Βαλένθια να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του εισιτηρίου, μετά την απόσυρση της Γκραν Κανάρια από την διοργάνωση.

Wild card, αναμένεται να αποκτήσει και η Βίρτους Μπολόνια, η οποία με το νέο γήπεδο που ετοιμάζει, αποτελεί έναν πολύ θελκτικό προορισμό για την Euroleague

Οι ομάδες της σεζόν 2023-2024 στη Euroleague

Α Lincense

Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός

Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα

Μπασκόνια

Αρμάνι Μιλάνο

Αναντόλου Έφες

Φενέρμπαχτσε

Ζαλγκιρις Κάουνας

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Βιλερμπάν

Άλμπα Βερολίνου

Μπάγερν Μονάχου

Πρόκριση μέσω play-offs

Μονακό

Παρτίζαν

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Όλοι μας ζητούσαν την Euroleague, δεν τους πήγαινε το μυαλό το πόσο σημαντικό ήταν να φτάσουμε στο Final 4»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:27 - 17.06.2023

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Όλοι μας ζητούσαν την Euroleague, δεν τους πήγαινε το μυαλό το πόσο σημαντικό ήταν να φτάσουμε στο Final 4»

Για τη δυσκολία της φετινής σεζόν μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα του Sportal, ενώ ο ίδιος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως το ΣΕΦ πλέον θα ανήκει στον Ολυμπιακό.

Wild Card

Βαλένθια (;)

Βίρτους Μπολόνια

Ερυθρός Αστέρας