Ο Ερυθρός Αστέρας σάρωσε την Στουντέντσκι και πήρε την πρωτιά στην Αδριατική Λϊγκα

Ο Ερυθρός Αστέρας σάρωσε την Στουντέντσκι και πήρε την πρωτιά στην Αδριατική Λϊγκα

Γιάννης Πάλλας 23:52 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 01.04.2024

Με περίπατο ο Ερυθρός Αστέρας έκαμψε την αντίσταση της Στουντέντσκι (94-76) και πήρε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Αδριατικής Λίγκας

Την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Αδριατικής Λίγκας (ABA League) κατέκτησε ο Ερυθρός Αστέρας με την εμφατική νίκη (94-76) επί της Στουντέντσκι με μία αγωνιστική να απομένει, πριν ξεκινήσουν τα playoffs.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πλέον ετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι για την Euroleague, η οποία είναι βαθμολογικά αδιάφορη για τους Σέρβους, αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντική για την ελληνική ομάδα.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού θα μπουν παθητικά στο παρκέ. Κάθε άλλο θα λέγαμε, καθώς σε όλες τις αναμετρήσεις ως τώρα δείχνουν μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης και πειθαρχίας, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που καλούνται να διαχειριστούν το τελευταίο διάστημα.

Κι επειδή πλέον οι Σέρβοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα, τα παιχνίδια που απομένουν στην Euroleague είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ετοιμαστούν κατάλληλα για την διεκδίκηση του εγχώριου τίτλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών με 16 πόντους και 8 ασίστ ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ από 15 πόντους πέτυχαν οι Τζόελ Μπολομπόι και Άνταμ Χάνγκα. Ο Ντέγιαν Νταβίντοβατς πρόσθεσε άλλους 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 30-18, 47-34, 74-55, 94-76.